Isteklo

Vrijedi od 07/08/2020 ~ 20/08/2020

Kupite odmah Galaxy Watch3 i na poklon dobijate bežičnu eksternu bateriju Kupite odmah Galaxy Watch3 i na poklon dobijate bežičnu eksternu bateriju

Ako priželjkujete pametni sat kao dodatak svom mobilnom telefonu, ali i svom autentičnom stilu, sada je pravi trenutak da tu želju i ostvarite. Samo u razdoblju od 7. do 20. avgusta 2020. uz kupovinu novog Galaxy Watch3 uređaja na poklon dobijate bežičnu eksternu bateriju. Sada možete biti još duže povezani, bilo da ovo ljeto provodite u uzbudljivim avanturama po neotkrivenim predjelima lokalnih krajeva, ili se uspijete otisnuti na nešto duže putovanje. Novi Galaxy Watch3 donosi unaprijeđene funkcije pametnog uređaja, kojima na prepoznatljivi Samsung način pridružuje prirodnost i neprolaznu vrijednost analognog sata.

Odmah ćete primijetiti novi redizajn – Galaxy Watch3 je još tanji, manji i lakši, ali donosi veći ekran za lakšu navigaciju u odnosu na prethodne modele. Tu je i povratak aktivnog rotirajućeg prstena oko ekrana, koji će vam omogućiti još lakšu navigaciju kroz inovativne funkcije. Posebno će vam biti od koristi kad poželite na najbrži način zumirati fotografije i otkriti sve detalje na njima, čak i na ekranu jednog pametnog sata.

Galaxy Watch3 donosi i jedno od najinovativnijih praćenja općeg stanja organizma i brige o vlastitom zdravlju. U slučaju da otkrije neku nepravilnost, novi Galaxy Watch3 će vas odmah obavijestiti kako biste mogli reagirati na vrijeme. Uz to, stalno će pratiti vaš nivo kiseonika u organizmu, jednog od ključnih faktora i parametara koji određuju nivo tjelesne aktivnosti i općeg stanja organizma.

Ali to nije sve, Galaxy Watch3 ne samo da brine o vašem zdravlju, već brine i o zdravlju vaših najmilijih koji su ugroženi ili kojima je potrebna posebna pažnja dok nisu s vama. Ako dođe do slučajnog pada te eventualne ozljede osobe koja ga nosi, ovaj izuzetni sat odmah upućuje SOS poziv i poruke s tačnom GPS lokacijom na kojoj se nezgoda dogodila.

Uz sve ove inovativne funkcije, Samsung dizajneri nisu stavili u drugi plan niti prelijepi dizajn i vhunsku estetiku ovog modela. On posjeduje najvrjednije, neprolazne karakteristike pravog, analognog sata. Svoj jedinstveni stil posebno ćete moći naglasiti odabirom elegantnih narukvica, izrađenih od najfinije, prirodne kože.

Odaberite svog novog suputnika ovog ljeta koji će vas pratiti u svim autentičnim avanturama i uživajte u dodatnoj povezanosti zahvaljujući bežičnoj eksternoj bateriji koju dobijate na poklon. Samo za kupovine do 20. avgusta 2020!

Uvjeti promocije možete pronaći ovdje.

Galaxy
Watch3

Povežite se, gdje god bili!

Galaxy Watch3 Galaxy Watch3

Prednarudžbu novog Samsung Galaxy Watch3 možete izvršiti na web stranicama sljedećih Samsung prodajnih partnera: