Galaxy XCover 4s (Dual SIM)

Galaxy XCover 4s (Dual SIM)

SM-G398FZKDSEE

Odaberite boju

Boja :

Odaberite broj SIM kartica

Prikladan za otvorene prostore

Robusnost i sofisticiranost koje idu ruku pod ruku. Tanak 9,7 mm Galaxy XCover 4s uređaj napravljen je da bi se nosio s teškim uslovima i bio pouzdan u svim prilikama. Njegova neklizajuća završna obrada dobro prijanja Vašoj ruci čak i dok ste u pokretu.

Pouzdano izdržljiv

Dizajniran da funkcionira gdje god idete. Galaxy XCover 4s uređaj zadovoljava IP68 i MIL-STD 810G standarde pa je dovoljno izdržljiv da podnese teške uslove. Bilo da pješačite ili se bavite sportovima na otvorenom, možete biti sigurni da je vaš uređaj zaštićen od prašine i vode*.

*Ocjena IP68: Otporan na vodu do 1,5 metara, do 30 minuta i zaštićen od prašine, prljavštine i pijeska.* MIL-STD 810G je standardizirani oblik ispitivanja koji je američka vojska osmislila kako bi tačno procijenila ograničenja uređaja. Metode ispitivanja uključuju ispitivanje slobodnim padom na površinu šperploče postavljene preko betona, s visine od 1.2 metara.

Rezolucija koja se ističe

Uživajte u netaknutom pogledu na svim mjestima gdje vas život vodi. Ekran visoke rezolucije od 5,0 inča na Galaxy XCover 4s uređaju pruža optimalno iskustvo gledanja fotografija, karata i drugih vizuelnih sadržaja čak i kada istražujete ili ste na terenu.

Povećana osjetljivost na dodir

Zadržite tople i suhe ruke tokom korištenja. Galaxy XCover 4s uređaj ima intuitivni ekran koji Vam omogućuje interakciju s uređajem čak i uz upotrebu rukavica, tako da možete nastaviti raditi ili uživati u aktivnostima na otvorenom bez problema.

Zabilježite ono što je oko vas

Visoka rezolucija za fokusiranje okoline. Snažna stražnja kamera od 16MP snima scenu dok LED blic osvjetljava prostor za snimanje čak i u slabo osvijetljenom okruženju. Jednostavno dvaput kliknite na početno dugme za trenutni pristup i započnite snimanje.

*Sljedeće slike služe samo za demonstraciju. *Performanse kamere mogu varirati ovisno o okruženju.

Ima više snage

Snaga stvorena za još duže vrijeme korištenja kako bi se maksimizirao užitak. Galaxy XCover 4s uređaj dolazi opremljen s baterijom od 2.800mAh kako bi se osiguralo da imate dovoljno napajanja za Vaš radni tok ili streaming bez prekida.

*Dodatna baterija se prodaje odvojeno.**Slika proizvoda može se razlikovati od stvarnog uređaja.

*Dodatna baterija se prodaje odvojeno.**Slika proizvoda može se razlikovati od stvarnog uređaja.

Samsung Knox štiti Vašu privatnost na svakom koraku

Ugrađen u hardver i softver telefona od samog početka, Samsung Knox štiti Vaš telefon od trenutka kada ga uključite. Nudeći višeslojnu sigurnost, on štiti Vaše najosjetljivije podatke od zlonamjernog softvera i zlonamjernih prijetnji.

Specifikacije

  • Glavna kamera - rezolucija 16.0 MP
  • Težina (g) 172
  • Vrijeme reprodukcije audio snimka (do sati) Do sati: 59
  • Brzina procesora 1.6 GHz

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

Duljina trajanja baterije je bazirana na internom testiranju kompanije Samsung te može varirati ovisno o postavkama uređaja, uvjetima u kojima se koristi te samom načinu korištenja uređaja.

*Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operativni sistem i programi neophodni za normalan rad uređaja. Količina memorije dostupna korisniku može varirati zavisno od mobilnog operatera i može se promijeniti nakon nadogradnje softvera.

*Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati zavisno od regiona i provajdera.