55" 2021 My Shelf (VG-MSFA)

VG-MSFA55WTAXC

Odaberite boju

Odaberite veličinu

Neka zid na koji ćete postaviti TV uređaj bude baš onakav kakav želite

My Shelf

Dodajte kreativan, personaliziran štih svom TV uređaju i unutrašnjim prostorima.

Prikazani su uzorci linija koji simboliziraju Moju policu. Prikazani su uzorci linija koji simboliziraju Moju policu.
Znamo da volite da prikazujete predmete i dekorišete prostor oko svog TV uređaja. My Shelf je izrađena za Vašu strast kako biste stvorili prostor koji je jedinstven za Vas. Doživite sve mogućnosti sa My Shelf.

.

Prikazani su uzorci linija koji simboliziraju Moju policu. Prikazani su uzorci linija koji simboliziraju Moju policu.
Moja polica se mijenja između bijele i bež boje i različitih kombinacija rasporeda ploče, televizora i mini polica. TV ekrani se od lista do cvijeta mijenjaju u ženu koja se bavi jogom. Moja polica se mijenja između bijele i bež boje i različitih kombinacija rasporeda ploče, televizora i mini polica. TV ekrani se od lista do cvijeta mijenjaju u ženu koja se bavi jogom.

*Slike i videozapisi su simulacija i služe samo u svrhu ilustracije. *Dostupno samo za kompatibilne modele. Spisak kompatibilnosti može se naći u specifikacijama. *TV uređaj se prodaje odvojeno. *Dizajn My Shelf police, instalacijske komponente u kutiji i vodič za instalaciju mogu varirati ovisno o veličini Vašeg TV uređaja. *Ova video demonstracija namijenjena je za bolje razumijevanje My Shelf dodatka, uključujući i uputstva za instalaciju i osnovna uputstva za rad. *Detaljna uputstva potražite u priručniku u kutiji.

Kreirajte personaliziran izgled oko svog TV uređaja

Da li prostoru oko Vašeg TV uređaja treba novi izgled? Odaberite neku od mnogobrojnih stilističkih opcija uključujući i omiljenu boju ploče, boju ploče i raspored polica i gledajte kako My Shelf dodaje dinamičan novi izgled Vašem TV uređaju i životnom prostoru.

Prikazana su tri različita scenarija s različitim veličinama TV police u dječjoj sobi, trpezariji i dnevnoj sobi. Na vrhu se nalazi dječja soba, gdje je televizor instaliran na 55 "moju policu na plavom zidu. sredina je trpezarija, u kojoj je televizor postavljen na 65 "My Shelf jedinicu na bijelom zidu. Dno je dnevna soba, u kojoj je televizor postavljen na 75 "My Shelf jedinicu na bijelom zidu. Prikazana su tri različita scenarija s različitim veličinama TV police u dječjoj sobi, trpezariji i dnevnoj sobi. Na vrhu se nalazi dječja soba, gdje je televizor instaliran na 55 "moju policu na plavom zidu. sredina je trpezarija, u kojoj je televizor postavljen na 65 "My Shelf jedinicu na bijelom zidu. Dno je dnevna soba, u kojoj je televizor postavljen na 75 "My Shelf jedinicu na bijelom zidu.

Podesite ekran svog TV uređaja da bi se savršeno upario sa My Shelf policom

Aktivirajte novi Ambijent režim rada koji je napravljen za My Shelf policu i gledajte kako se Vaš TV uređaj besprijekorno stapa sa My Shelf policom dodajući Vašem prostoru vizuelni ambijent.

Žena i njezino dijete gledaju televizor instaliran na jedinici Moja polica, zajedno s dvije mini police u spavaćoj sobi. Zaslon se mijenja iz okvira Frame Art Mode u pozadinu s uzorkom bež okomitih pruga s digitalnim satom koji prikazuje 02:09. Žena i njezino dijete gledaju televizor instaliran na jedinici Moja polica, zajedno s dvije mini police u spavaćoj sobi. Zaslon se mijenja iz okvira Frame Art Mode u pozadinu s uzorkom bež okomitih pruga s digitalnim satom koji prikazuje 02:09.

*The Frame: Umjetnički režim 『Rocket Ship to the Moon (2016)』 Autor Melanie Mikecz sa Etsy* Obavezna pretplata na Art Store za pristup kompletnom izboru. Za uslugu pretplate se obračunavaju naknade.

Šta dolazi u kutiji

My Shelf dolazi sa podesivim pločama, dugačkom gornjom policom sa nosačem i dvije mini police. Vrijeme je da promijenite svoj prostor i prilagodite ga sebi.

*Ovaj proizvod zahtijeva tanki zidni nosač za The Frame kako bi se pravilno instalirao. *Dizajn My Shelf police i komponenti koje dolaze u kutiji može varirati ovisno o veličini Vašeg TV uređaja.
Moja polica dolazi s gornjom policom, dvije ploče, dvije mini police i pomoćnim nosačem. Moja polica dolazi s gornjom policom, dvije ploče, dvije mini police i pomoćnim nosačem.

Postavljanje, jednostavno

1. Prvo podesite gornju policu. Zatim instalirajte nosač na zid. 2. Potom instalirajte tanki zidni nosač na poleđinu TV uređaja. 3. Okačite svoj TV uređaj na zid. 4. Okačite ploču na gornju policu.

Moja polica se mijenja između bijele i bež boje i različitih kombinacija ploča, TV izgleda. Objasniće se vodič za brzo i jednostavno postavljanje za Moju policu. Evo što u okviru prikazuje različite komponente potrebne za instalaciju Moje police. Gornja polica, tanjuri, dvije mini police, nosač i fr Moja polica se mijenja između bijele i bež boje i različitih kombinacija ploča, TV izgleda. Objasniće se vodič za brzo i jednostavno postavljanje za Moju policu. Evo što u okviru prikazuje različite komponente potrebne za instalaciju Moje police. Gornja polica, tanjuri, dvije mini police, nosač i fr

*Ovaj proizvod zahtijeva tanki zidni nosač za The Frame kako bi se pravilno instalirao. *Dizajn My Shelf police i komponenti koje dolaze u kutiji može varirati ovisno o veličini Vašeg TV uređaja.

Koje su dostupne veličine za The Frame?

My Shelf polica je dostupna za The Frame TV uređaje (55'/65'/75').

*Molimo da detaljno pogledate specifikacije. * The Frame: Umjetnički režim 『Twilight (2016) 』 Autor Tanto Sutianto iz Saatchi Art* Obavezna pretplata na Art Store za pristup kompletnom izboru. Za uslugu pretplate se obračunavaju naknade.
Moja polica radi s tri različite veličine televizora The Frame: 55, 65 i 75 inča. Moja polica radi s tri različite veličine televizora The Frame: 55, 65 i 75 inča.

Specifikacije

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.