Skal jeg have en Samsung-konto for at downloade et theme?

For at downloade et theme fra Galaxy Themes skal du logge ind på appen med din Samsung-konto. Du kan også logge ind med en anden Samsung-konto, hvis du ikke har din egen.

Skærmbillede med et Theme fra Galaxy Themes med muligheden "Download".

Sådan logger du på Galaxy Themes ved hjælp af din Samsung-konto

For at downloade et theme skal du logge ind på Galaxy Themes-appen ved hjælp af din Samsung-konto:

Trin 1. Tryk længe på din Galaxy-enheds startskærm. Trin 1. Tryk længe på din Galaxy-enheds startskærm.

Trin 1. Tryk længe på din Galaxy-enheds startskærm.

Trin 2. Tryk på ikonet "Temaer” nederst på skærmen. Trin 2. Tryk på ikonet "Temaer” nederst på skærmen.

Trin 2. Tryk på "Themes"-ikonet.

Trin 3. Tryk på ikonet "Menu" nederst til højre. Trin 3. Tryk på ikonet "Menu" nederst til højre.

Trin 3. Tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen.

Trin 4. Tryk på ikonet indstillinger øverst til højre i Galaxy Themes-menuen. Trin 4. Tryk på ikonet indstillinger øverst til højre i Galaxy Themes-menuen.

Trin 4. Tryk på ikonet indstillinger øverst til højre i Galaxy Themes-menuen.

Trin 5. Tryk på indstillingen ”Samsung-konto”. Trin 5. Tryk på indstillingen ”Samsung-konto”.

Trin 5. Tryk på ”Samsung-konto”.

Trin 6. Indtast dine Samsung-kontooplysninger på denne skærm. Trin 6. Indtast dine Samsung-kontooplysninger på denne skærm.

Trin 6. Indtast legitimationsoplysninger til din Samsung-konto.

Flere oplysninger om din Samsung-konto

Ja. For at logge ind på Galaxy Themes med en anden konto skal du logge ud af den Samsung-konto, du bruger i øjeblikket, og derefter logge ind med den ønskede konto.

Trin 1. Tryk længe på din Galaxy-enheds startskærm. Trin 1. Tryk længe på din Galaxy-enheds startskærm.

Trin 1. Tryk længe på din Galaxy-enheds startskærm.

Trin 2. Tryk på ikonet "Temaer” nederst på skærmen. Trin 2. Tryk på ikonet "Temaer” nederst på skærmen.

Trin 2. Tryk på "Themes"-ikonet.

Trin 3. Tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen. Trin 3. Tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen.

Trin 3. Tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen.

Trin 4. Tryk på ikonet indstillinger øverst til højre i Galaxy Themes-menuen. Trin 4. Tryk på ikonet indstillinger øverst til højre i Galaxy Themes-menuen.

Trin 4. Tryk på ikonet indstillinger øverst til højre i Galaxy Themes-menuen.

Trin 5. Tryk på ”Samsung-konto” øverst på skærmen Trin 5. Tryk på ”Samsung-konto” øverst på skærmen

Trin 5. Tryk på ”Samsung-konto”.

Trin 6. Tryk på "Log ud" nederst på skærmen. Trin 6. Tryk på "Log ud" nederst på skærmen.

Trin 6. Tryk på ”Log ud”.

Trin 7. Tryk på "Log ud" igen nederst til højre på skærmen. Trin 7. Tryk på "Log ud" igen nederst til højre på skærmen.

Trin 7. Tryk på ”Log ud” igen.

Trin 8. Indtast dine legitimationsoplysninger og tryk på "OK” nederst på skærmen. Trin 8. Indtast dine legitimationsoplysninger og tryk på "OK” nederst på skærmen.

Trin 8. Indtast dine legitimationsoplysninger og tryk på ”OK”.

Trin 9. Tryk på ”Samsung-konto” øverst på skærmen Trin 9. Tryk på ”Samsung-konto” øverst på skærmen

Trin 9. Tryk på ”Samsung-konto”.

Trin 10. Indtast legitimationsoplysninger til din Samsung-konto. Trin 10. Indtast legitimationsoplysninger til din Samsung-konto.

Trin 10. Indtast legitimationsoplysninger til din Samsung-konto.

Bemærk: Hvis der er data (for eksempel Samsung Cloud, Samsung Pay eller mere) forbundet til den Samsung-konto, som du logger ud fra, slettes de fra enheden.

Hvis du ikke kan huske din Samsung-konto og adgangskode, kan du finde dit ID eller nulstille din adgangskode på Samsung-konto.

Efter at have logget ind på Galaxy Themes, kan du ændre din adgangskode ved at følge de næste trin:

Trin 1. Åbn Galaxy Themes og tryk på ”Menu" nederst til højre. Trin 1. Åbn Galaxy Themes og tryk på ”Menu" nederst til højre.

Trin 1. Start Galaxy Themes og tryk på “Menu”.

Trin 2. Tryk på ikonet indstillinger øverst til højre i Galaxy Themes-menuen. Trin 2. Tryk på ikonet indstillinger øverst til højre i Galaxy Themes-menuen.

Trin 2. Tryk på ikonet indstillinger øverst til højre i Galaxy Themes-menuen.

Trin 3. Tryk på indstillingen ”Samsung-konto”. Trin 3. Tryk på indstillingen ”Samsung-konto”.

Trin 3. Tryk på ”Samsung-konto”.

Trin 4. Tryk på "Sikkerhed og privatliv.” Trin 4. Tryk på "Sikkerhed og privatliv.”

Trin 4. Tryk på "Sikkerhed og privatliv.”

Trin 5. Tryk på ”Adgangskode.” Trin 5. Tryk på ”Adgangskode.”

Trin 5. Tryk på ”Adgangskode.”

På denne skærm kan du ændre din adgangskode efter at have trykket på "Skift". Indtast dine nye legitimationsoplysninger og tryk på ”Gem”.

Bemærk: Hvis du ændrer din adgangskode, bliver du logget ud af alle enheder, der er forbundet din Samsung-konto. Du skal logge ind på disse enheder for at synkronisere data til kontakter, SmartThings, Samsung Pass og mere.