Hvordan administrerer man loyalitetskort med Samsung Wallet?

Mange folk har loyalitetskort fra forskellige firmaer. Udover at gemme kredit- eller betalingskort giver Samsung Wallet dig mulighed for at gemme loyalitetskort på din konto, så du har alt, hvad du har brug for, ét sted.

Samsung Wallet-appens skærm med medlemskortmuligheder.

Samsung Wallet giver dig mulighed for at gemme alle loyalitetskort med stregkoder i appen, så du kan tilføje lige så mange, du vil. Selv hvis et kort i første omgang ikke vises i Samsung Wallet, kan du tilføje loyalitetskort manuelt.

Hvis du vil tilføje, fjerne eller bruge dit loyalitetskort, skal du følge disse trin:

Hvis du vil tilføje et loyalitetskort digitalt, skal du følge de næste trin:

1 Åbn Samsung Wallet, og tryk på "Loyalitetskort" øverst på skærmen. Tryk derefter på "Tilføj loyalitetskort". Gennemse de forskellige kategorier, og vælg dit ønskede loyalitetskort. Hvis du ikke kan se dit loyalitetskort, skal du blot trykke på "Tilføj et kort, der ikke er på listen", og vælge det kort, du ønsker at tilføje.
2 Indtast de nødvendige oplysninger om dit loyalitetskort. Du kan endda scanne kortets stregkode, så du ikke behøver at indtaste tallene manuelt.
3 Tryk på knappen "Gem".

Hvis du vil fjerne et loyalitetskort, skal du følge de næste trin:

1 Åbn Samsung Wallet, og tryk på Menu-ikonet (tre linjer) øverst på skærmen.
2 Tryk på indstillingen "Loyalitetskort".
3 Vælg det kort, du ønsker at fjerne, og tryk på ikonet Flere muligheder.
4 Tryk på "Slet kort", og klik på knappen "Slet" for at bekræfte.

Hvis du vil bruge dit loyalitetskort, skal du følge de næste trin:

1 Åbn Samsung Wallet, og tryk på "Hurtig adgang".
2 Vælg indstillingen "Loyalitetskort", og vælg det kort, du vil bruge (kortnummeret og stregkoden vises øverst på skærmen).
3 Nu kan du bruge dit kort, og ekspedienten vil kunne anvende oplysningerne fra dit loyalitetskort til din transaktion.