Hvordan administrerer jeg mine kontaktløse betalingskort i Samsung Pay?

Samsung Pay giver dig mulighed for at administrere dine yndlingskort på en hurtig og nem måde. Du vil kunne få adgang til dine kort fra låse- eller startskærmen, eller endda når din skærm er slukket, alt sammen uden at skulle have et fysisk kort med dig takket være funktionen Kontaktløst betalingskort (Pay Tab).

Visning af en person, der bruger Samsung Pay på sin enhed.

Samsung Pay giver dig mulighed for at tilføje eller fjerne yndlingskort, hurtigt få adgang til dem eller ændre rækkefølgen af disse kort. For at gøre dette skal du skal blot følge disse trin:

Som standard tilføjes alle dine registrerede kredit- og betalingskort som kontaktløse betalingskort. Men du kan tilføje eller fjerne dine foretrukne kort til enhver tid. For at gøre dette skal du følge disse trin:

1 Åbn Samsung Pay, og tryk derefter på menuikonet med 3 linjer øverst til venstre på skærmen.
2 Klik på tandhjulsikonet (indstillinger).
3 Tryk på "Vælg kontaktløse betalingskort".
4 Vælg eller fravælg de kort, du vil angive som kontaktløse betalingskort.

Bemærk: Du kan indstille op til 12 kort som kontaktløse betalingskort.

For hurtigt at få adgang til dine betalingskort skal du blot stryge opad fra bunden af skærmen for at trække dine kontaktløse betalingskort op. De kan tilgås fra låseskærmen, startskærmen, eller når din skærm er slukket.

Følg disse trin for at tilpasse placeringen af de forskellige kontaktløse betalingskort:

1 Åbn din Samsung Pay, og tryk på ikonet med tre linjer (menu).
2 Tryk på tandhjulsikonet (indstillinger), og vælg derefter indstillingen "Hurtig adgang og standardkort".
3 Tryk på kontakten ved siden af dine ønskede placeringer for at slå hurtig adgang til eller fra for den pågældende skærm..

For at gøre det endnu nemmere kan du ændre rækkefølgen af dine kontaktløse betalingskort. For at gøre dette skal du blot følge disse trin:

1 Stryg opad fra bunden af skærmen for at trække de kontaktløse betalingskort frem.
2 Tryk og hold på et kort, og træk det derefter til den ønskede placering. Kortene vil automatisk bytte position. Det seneste kort, du brugte, vises automatisk, når du åbner denne fane, uanset kortrækkefølgen.