Sådan blokeres Samsung Internet-annoncer

Når du surfer med Samsung Internet, kan du støde på masser af annoncer, som du gerne vil slippe af med. Lær, hvordan du blokerer disse irriterende annoncer ved at downloade tredjeparts annonceblokkere.

Visning af annonceblokeringsmenuen i Samsung Internet.

Med annonceblokeringsfunktionen på Samsung Internet kan du opleve hurtig og ren web-browsing uden annoncer. Følg venligst de næste trin for detaljer om, hvordan du aktiverer annonceblokeringsfunktionen.

Trin 1. Gå til Samsung Internet og klik på menuikonet nederst til højre. Trin 1. Gå til Samsung Internet og klik på menuikonet nederst til højre.

Trin 1. Gå til Samsung Internet og klik på menuikonet nederst til højre.

Trin 2. Vælg ikonet ”Annonceblokering” fra listen over muligheder. Trin 2. Vælg ikonet ”Annonceblokering” fra listen over muligheder.

Trin 2. Vælg ikonet ”Annonceblokering” fra listen over muligheder.

Trin 3. Installer en tredjeparts app til annonceblokering ved at klikke på download-ikonet ved siden af den valgte og derefter slå til/fra-knappen til. Trin 3. Installer en tredjeparts app til annonceblokering ved at klikke på download-ikonet ved siden af den valgte og derefter slå til/fra-knappen til.

Trin 3. IInstaller en af tredjeparts annonceblokeringsapps ved at klikke på download-ikonet og derefter slå til/fra-knappen på den valgte.