Hvordan kan jeg ændre standardpositionen for menuen i Samsung Internet-appen?

Samsung Internet-appen er lige så tilpasningsdygtig som dine andre apps. Den giver dig muligheder, så du altid kan finde en ny måde at omarrangere dine ikoner på, ændre en indstilling og gøre dit layout lige som du kan lide det.

Samsung Internet-ikon ved siden af tilpasningsmenuen.

Sådan tilpasser du din Samsung Internet-menu

Trin 1. Åbn ”Samsung Internet Browser”, og klik på menuen (≡) i nederste højre hjørne. Trin 1. Åbn ”Samsung Internet Browser”, og klik på menuen (≡) i nederste højre hjørne.

Step1: Åbn "Samsung Internet Browser", og klik på menuen (≡) i nederste højre hjørne.

Trin 2. Tryk på ikonet ”Indstillinger”. Trin 2. Tryk på ikonet ”Indstillinger”.

Step2: Tryk på ikonet ”Indstillinger”.

Step3: Vælg ”Layout og menu”. Step3: Vælg ”Layout og menu”.

Step3: Vælg ”Layout og menu”.

Trin 4: Vælg ”Tilpas menu”. Trin 4: Vælg ”Tilpas menu”.

Trin 4: Vælg ”Tilpas menu”.

Trin 5. Indstil menulayoutet. Trin 5. Indstil menulayoutet.

Trin 5. Indstil menulayoutet.