Brug Samsung Internet i et stærkt privat og sikkert miljø

I den nuværende digitale verden er det vigtigt at beskytte dit privatliv, mens du bruger internettet. Det er derfor, Samsung har skabt private miljøer inde på Samsung Internet, hvor du kan browse sikkert. Dette specielle værktøj til sikker web-browsing er kendt som ”Hemmelig tilstand”.

Visning af hemmelig tilstand på Samsungs internetskærm.

Hemmelig tilstand giver dig den samme browseroplevelse, som du normalt ville opleve i Samsung Internet, men med ekstra privatliv og beskyttelse.

Cookies og browserhistorik for alle hjemmesider, du besøger i hemmelig tilstand, vil blive slettet fra din telefon, så snart alle dine hemmelige faner lukkes.

Du kan endda gemme sider og bogmærker i hemmelig tilstand. Alt, hvad du gemmer i hemmelig tilstand, vil dog kun være synligt i hemmelig tilstand.

Hvis du vil aktivere hemmelig tilstand, skal du følge disse trin:

1 Kør Samsung Internet-browseren.
2 På hovedskærmen i din Samsung Internet-browser skal du trykke på fanestyringsikonet i bunden, hvor du kan administrere dine åbne sider.
3 Aktiver hemmelig tilstand ved at trykke på ”Slå hemmelig tilstand til”.
4 På næste skærmbillede kan du se en guide, der forklarer denne tilstand. Hvis du beslutter dig for at aktivere hemmelig tilstand, skal du trykke på knappen ”Start”.