Hvordan opretter jeg en Samsung-konto?

Samsung account giver dig adgang til mange Samsung-funktioner og -tjenester, såsom Samsung Pay og Samsung Cloud. Få at vide, hvordan du tilmelder dig en Samsung account ved hjælp af din Galaxy-mobilenhed eller Samsungs hjemmeside via din PC.

Brug af din Samsung Galaxy mobil enhed til at oprette en personlig Samsung account giver dig mulighed for at fuldføre hele processen på din telefon, hvilket automatisk vil logge dig ind, og alle apps vil være tilgængelige til brug.

Indstillinger hjemmeside Indstillinger hjemmeside

Trin 1. Åbn Indstillinger > Vælg Samsung Account.

Log ind-skærm for Samsung Account Log ind-skærm for Samsung Account

Trin 2. Vælg Har du glemt din adgangskode, eller har du ikke nogen konto? > Vælg Opret konto.

Skærm for vilkår og betingelser Skærm for vilkår og betingelser

Trin 3. Kontroller vilkår og betingelser, og tryk derefter på Accepter.

Skærmen Opret konto Skærmen Opret konto

Trin 4. Indtast oplysningerne, der anmodes om > Tryk på Opret konto.

2-trins verifikationsskærm 2-trins verifikationsskærm

Trin 5. Indtast dit telefonnummer > Tryk på Send > Indtast verifikationskode > Tryk på Bekræft.

Link til e-mail indbakke Link til e-mail indbakke

Trin 6. Verificer, at den viste e-mail er din, og tryk på Gå til indbakke > Følg instruktionerne i e-mailen.

Når du bruger Samsungs hjemmeside til at oprette en personlig konto logges du automatisk ind på din konto online ved afslutningen af processen, så du kan se dit dashboard, som inkluderer oplysninger om de data, du har sikkerhedskopieret til skyen, sikkerhedsaktivitet og mere.

Samsung account-hjemmeside Samsung account-hjemmeside

Trin 1. Gå til https://account.samsung.com > Vælg Opret en konto.

Vilkår og betingelser side Vilkår og betingelser side

Trin 2. Kontrollér vilkår og betingelser, og tryk derefter på Accepter.

Opret din konto side Opret din konto side

Trin 3. Indtast den anmodede information > Tryk på Næste.

Bekræft din kontoside Bekræft din kontoside

Trin 4. Verificer, at den viste e-mailadresse er din > Tryk på Gå til indbakke > Følg instruktionerne i e-mailen > Indtast verifikationskoden > Tryk på Næste.

Kan jeg ændre oplysningerne på min konto?

Ja, du kan ændre oplysningerne på din profil, såsom dit navn, fødselsdato, telefonnummer, e-mailadresse og mere ved at følge trinnene nedenfor.
PC: Gå til account.samsung.com > Log ind > Profil > Administrer Samsung Account eller Rediger personlige oplysninger. Mobil: Indstillinger > Samsung Account > Profiloplysninger.

Bemærk: Mindstealderen for at kunne oprette en Samsung account kan variere afhængigt af land/region.

Er der politikker for mindstealderen, når jeg opretter en ny Samsung account?

Ja, men dette kan ændre sig afhængigt af din placering. Tjek følgende liste for at få mere at vide om politikken for mindstealder.

Bemærk: For alle lande, der ikke er nævnt nedenfor, er 13 mindstealderen for at kunne administrere sin egen Samsung account.

• Mindst 13 år: USA, Canada, Singapore, Portugal, Belgien, Estland, Letland, Finland, Grønland, Island, Brasilien.
  • Mindst 4 år: Korea, Spanien, Ukraine, Kina, Storbritannien, Gibraltar, Cypern, Nordmakedonien, Bulgarien, Litauen, Italien, Østrig, Rusland, Georgien, Peru, Andorra, Chile, Venezuela.
  • Mindst 15 år: Vietnam, Grækenland, Serbien, Danmark, Færøerne, Norge, Tjekkiet, Australien, Japan, Frankrig.
  • Mindst 16 år: Tyskland, Ungarn, Holland, Irland, Monaco, Kroatien, Kosovo, Slovenien, Luxembourg, Liechtenstein, Sverige, Slovakiet, Polen, Armenien, Aruba, Hollandske Caribien, Curaçao, Saint Martin, San Marino, Rumænien.
  • Mindst 18 år: Mexico, Albanien, Montenegro, Aserbajdsjan, Usbekistan, Hong Kong, Malaysia, Indonesien, New Zealand, Sydafrika, Nigeria, Senegal, Kenya, Ghana, Colombia.
  • Mindst 19 år: Algeriet.
  • Mindst 20 år: Thailand.