Sådan bruges Samsung Cloud

Vi ved, at din enhed er fuld af vigtige ting, du aldrig ønsker at miste. Fra feriebilleder til spændende koncertvideoer til vigtige forretningsfiler, sørg for at opbevare alt sikkert. Med Samsung Clouds nemme filhåndteringstjeneste kan du til enhver tid nemt sikkerhedskopiere og gendanne data på din mobiltelefon eller tablet.

Samsung Cloud er en tjeneste, der understøtter synkronisering af oplysninger, der er knyttet til en brugers Samsung-konto, samt sikkerhedskopiering/gendannelse af oplysninger, der er gemt på brugerens enhed.

En mobiltelefon, der viser Samsung Cloud-appen ved siden af appikonet.

Hvordan bruger jeg Samsung Cloud?

Samsung Cloud er allerede installeret på din enhed. Du kan køre dens funktioner fra Indstillingsmenuen nedenfor:

• Synkronisering:

Gå til enhedsindstillinger, tryk på din Samsung-kontoprofil, vælg Samsung Cloud, og derefter vises en liste over apps med en skifteknap for at slå synkronisering til/fra.

• Sikkerhedskopiering/gendannelse:

For at Sikkerhedskopiere data: Gå til enhedsindstillinger, tryk på din Samsung-kontoprofil, vælg Samsung Cloud og tryk på ”Sikkerhedskopiér data”. Du kan vælge, hvad du vil sikkerhedskopiere, ved at skifte til/fra-knappen for hver data.

For at gendanne data: Gå til enhedsindstillinger, tryk på din Samsung-kontoprofil, vælg ”Samsung Cloud” og tryk på ”Gendan data”. Du kan vælge de data, du vil gendanne.

Når du kører installationsguiden for første gang, kan du gendanne de data, der er sikkerhedskopieret på din gamle enhed, ved at logge ind på din Samsung-konto.

Bemærk: Trinnene kan variere afhængigt af enheds-/appversionen.