Hvordan bruges Samsung Pass på Galaxy Book

Du behøver ikke længere huske dine log ind-oplysninger, heller ikke på din Galaxy Book. Log hurtigere og nemmere ind med Samsung Pass. Du kan synkronisere de log ind-oplysninger, du bruger til mobil og tablet, og bruge dem på Galaxy Book.

Visning af Samsung-enhed og Galaxy Book med ikonet for Samsung Pass.

Bemærk:

• Samsung Pass for PC understøttes på Galaxy Book 3 eller senere.
  • Der kræves en Samsung-konti for at kunne bruge Samsung Pass.
  • Kun nuværende brugere, der bruger Samsung Pass på mobil eller tablet, kan bruge Samsung Pass til PC.
Visning af Samsung Pass PC-appens log ind-side.

Trin 1. Log ind med din Samsung-konto.

Visning af Samsung Pass PC-appens QR-kode.

Trin 2. Scan QR-koden med din Samsung-mobil eller -tablet.

Visning af bekræftelsesside for Samsung Pass-appen på mobil.

Trin 3. Bekræft din identitet.

Visning af mobilskærm med bekræftelse af identitet i Samsung Pass.

Trin 4. Når identiteten er bekræftet, trykkes på Færdig.

Når du har gjort dette, gør du som beskrevet på din PC for at konfigurere Windows Hello.

Bemærk: Hvis du allerede har indstillet Windows Hello og bruger den, kan du hoppe næste trin over.

Visning af Samsung installationsskærm for Pass-udvidelse.

Trin 5. Den skærm, der skal bruges til at installere udvidelsen, vises med det samme. Den fås til browserne Chrome og Edge.

Bemærk:

• Du skal bruge samme Samsung-konto som til Samsung Pass til PC til udvidelsen.
  • Log ind-oplysningerne synkroniseres via Samsung Cloud, hvis der bruges samme Samsung-konto på både mobilenheden og PC'en.
Visning af log ind-side for et websted vha. Samsung Pass. Visning af log ind-side for et websted vha. Samsung Pass.

Trin 1. Klik på feltet for ID eller adgangskode på log ind-siden og vælg den påkrævede konto.

Visning af log ind-side for et websted vha. Samsung Pass. Visning af log ind-side for et websted vha. Samsung Pass.

Trin 2. Brugernavn og adgangskode udfyldes automatisk. Klik på Log ind for at færdiggøre processen.

Bemærk: Hvis der bruges automatisk udfyldning på en Galaxy Book, er godkendelsen ikke påkrævet, og godkendelse for Windows Hello er kun påkrævet for at tilgå Samsung Pass-appen.