Få mere at vide om funktionerne af Samsung Flow

Med Samsung Flow kan du forbinde enheder for at dele oplysninger med hinanden, synkronisere notifikationer og meget mere. Find ud af mere om funktionerne i Samsung Flow nedenfor.

Visning af to enheder forbundet med Samsung Flow.

Der er flere funktioner i Samsung Flow, der sikrer en sikker og øjeblikkelig forbindelse mellem dine enheder.

Notifikationssynkronisering

Du kan synkronisere dine notifikationer, så de vises på forbundne enheder.

1 Gå til Samsung Flow på din telefon, og tryk på knappen mere øverst til højre på skærmen.
2 Vælg ”Indstillinger”, og klik på ”Administrer notifikationer”.
3 Tænd for ”Alle apps”, hvis du vil synkronisere meddelelserne fra din tablet eller pc.

Bemærk: Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på nogle apps, hvis de ikke understøtter Android™-meddelelser.

Overførsel

Du kan dele filer mellem dine enheder forbundet med Samsung Flow.

• Find knappen Del/del via i det program, du vil dele filer fra (f.eks. Galleri, Mine filer) eller fra den hjemmeside, du er på, og vælg derefter ”Samsung Flow” blandt delingsikonerne/mulighederne.
  • Ved at bruge udklipsholderikonet i øverste højre hjørne af Samsung Flow på tablet eller pc, kan du nemt kopiere og indsætte, hvad du vil.
  • Du kan ændre, hvor du vil gemme filer, der deles ved hjælp af Samsung Flow, fra din pc eller tablet.

Smart View

Med Smart View-funktionen vil din aktuelle telefonskærm blive vist på din tablet/pc. Du kan nyde alle dine aktiviteter via telefonskærmen på din tablet/pc, inklusive at sende og svare på beskeder og også spille.

• Ved hjælp af Smart View-skærmen kan du trække og slippe enhver fil mellem to enheder.
  • Du kan nemt få adgang til yderligere funktioner ved hjælp af ikonerne øverst på Smart View-skærmen. For eksempel kan du bruge tilstanden ”Forstyr ikke”, ændre skærmretningen, skifte til fuldskærmsvisning, tænde/slukke for skærmen, fange skærme, justere opløsningen (i indstillingerne), tilføje favoritter osv.
  • Ved at bruge multi-vindue-funktionen på din Galaxy-tablet kan du også styre både din telefon og tablet samtidigt.
  • Nogle apps på den tilsluttede telefon kan skærmdeles via Samsung Flow-genvejen på Galaxy Tablet (Android™ O(8.0)~).