Sådan ændrer du land eller geografisk område for din Samsung-konto

At ændre geografisk område og land forbundet med din Samsung-konto er hurtigt og nemt. Se vores vejledning nedenfor for at få enkle instruktioner og få oplysninger om visse tilfælde, der kan begrænse din mulighed at foretage ændringen.

Samsung-kontoikon omgivet af andre app-ikoner.

Bemærkninger:

• Efter du har ændret dit land eller region, skal du vente 180 dage (cirka 6 måneder), før du kan skifte tilbage til det oprindelige land eller region eller ændre til et andet land eller region.

• Enheder, der er tilsluttet din Samsung-konto, vil automatisk blive logget ud, når landet hvor den bruges ændres, og du vil blive bedt om at logge ind igen.

Skift kontoens land eller geografiske område

Følg instruktionerne nedenfor for at ændre landet eller det geografiske område på din Samsung-konto.

På computer

Trin 1. Gå til account.samsung.com og log ind på din konto.

Login-side på Samsung-konto.

Trin 2. Klik på Profil.

Samsung Min Kontos online-dashboard.

Trin 3. Rul ned og klik på Redigér personoplysninger.

Samsung-kontoens side med personoplysninger.

Trin 4. Klik på Land eller område.

Rediger siden med personoplysninger.

Trin 5. Vælg ønsket geografisk område og land, og klik derefter på Skift.

Rullemenuer for steder.

Trin 6. Læs oplysningerne på skærmen. Klik på afkrydsningsfeltet og klik derefter på Skift.

Side for ændring af aftale for kontoens land eller geografiske område.

Telefonisk

Brugere af Samsung-konti kan i øjeblikket ikke bruge en app til at ændre landet eller det geografiske område på deres kontoprofil. Du kan dog foretage ændringen ved at åbne din internetbrowser og følge instruktionerne ovenfor.

Bemærk: En opdatering forventes at være tilgængelig i december 2023, der vil tillade brugere at bruge en app på deres telefoner til at ændre landet eller det geografiske område på deres Samsung-konto.

Begrænsninger for ændring af Samsung-kontoens land

Her er nogle tilfælde, der kan begrænse din mulighed for at ændre land eller geografisk område.

• Efter du har ændret dit land eller region, skal du vente 180 dage (cirka 6 måneder), før du kan skifte tilbage til det oprindelige land eller region eller ændre til et andet land eller region.

• Familiegruppekonti og børnekonti kan ikke ændre land eller geografisk område.

• Visse tjenester eller funktioner, såsom SmartThings, er muligvis ikke mere tilgængelige efter ændring af dit land eller dit geografiske område.

• Din kontos købshistorik viser kun køb for det land eller det geografiske område, der i øjeblikket er valgt. For at se tidligere køb skal du ændre din kontos land eller geografiske område tilbage til det land, der blev valgt på tidspunktet for disse køb. Der henvises til det første punkt for oplysninger om, hvor ofte du kan ændre land.

• Hvis du har en Galaxy Store-sælgerkonto, skal du indsende en ændringsanmodning via kundecentret.

• Samsung-konti med et europæisk land som deres valgte land eller geografisk område kan være begrænset, mens de behandles for GDPR-rettigheder.

• Hvis en kunde kun har et telefonnummer-ID, er ændring af det valgte land eller geografiske område begrænset.

• Hvis kontobrugeren er under en lands tilladte aldersgrænse, kan landet eller det geografiske område ikke ændres. (Bemærk, at aldersgrænsen varierer fra land til land.)

• Personer med kinesiske konti har ikke adgang til funktionen for ændring af land. Ligeledes kan brugere med konti uden for Kina ikke ændre deres land eller geografiske område til Kina.