Sådan slår du batterisparer til

Galaxy Book Battery-teknologi er med til at give den bedste batterilevetid, den kan, med optimal brug og effektiv genopladning. For at udvide dit Galaxy Book-batteri endnu mere, så hjælper batterisparer.

Udsigt over Galaxy book med Batterisparesymbol.

Bemærk: Dette vil deaktivere Wi-Fi og mobildatanetværk, men udvalgte telefoner, beskeder og meddelelser forbliver aktive via Bluetooth. Skærmen skifter også til et gråt display, og Galaxy Books CPU vil blive sænket.

Visning af Windows-ikonet.

Trin 1. Åbn Windows-menuen.

Visning af muligheder Indstillinger.

Trin 2. Åbn Indstillinger.

Visning af Strøm- og Batteriindstillinger.

Trin 3. Vælg ”Strøm og batteri”.

Visning af Batterisparemulighed.

Trin 4. Vælg Strømsparetilstand.

Visning af batterisparemulighed, med sluk fremhævet.

Trin 5. Klik for at tænde (eller slukke ).