Hvad skal jeg gøre, når ovnpanelet ikke reagerer, når det trykkes på?

Der er forskellige årsager til, at ovnens paneler ikke fungerer, når de trykkes på. Kontroller årsagerne og løsningerne herunder.

• Kontroller, om panelet er låst (børnesikring).

- Kontrollåsens form varierer efter model, men den er normalt angivet med et lås-ikon, kode L (eller Lås) eller begge dele.

Lås på displayet.

- Sådan deaktiveres børnesikringen: Tryk på børnesikringsknappen i 3 sekunder.

Låsemåden kan variere afhængigt af modellen.

Ikon for børnesikring.
  • Kontroller de tilgængelige paneler for den aktuelle funktion.

- Nogle modeller tænder kun de knapper, der er tilgængelige i øjeblikket, og ignorerer alle input fra andre knapper, fordi de ikke er tilgængelige på det tidspunkt. Derudover kan der være knapper, der ikke kan vælges afhængigt af den valgte funktion og indstillingsrækkefølge.

Den mest almindelige årsag til, at den knap, du vil aktivere, ikke virker.

1) Pyrolytisk rengøring, kødprobe og mange andre funktioner fungerer ikke, hvis der indsættes en opdeler.

2) Dobbelt madlavning fungerer kun, når der er indsat en opdeler. De tilberedningstilstande, der kan indstilles, varierer afhængigt af valg af hulrum (enkelt, øverst, nederst).

3) Kødprobens funktion fungerer kun, når proben indsættes i ovnen. (Andre indstillinger, f.eks. pyrolytisk rengøring, deaktiveres, når proben indsættes.)

4) Hvis displayet viser ”----”, skal du kontrollere temperaturindstillingen i henhold til tilberedningstilstanden igen.

• Kontroller, om der er noget fremmedlegeme mellem knapperne.

-Fjern fremmedlegemet, og prøv igen.

• I tilfælde af en berøringsmodel skal du kontrollere, om panelet er vådt.

- Fjern det våde, og prøv igen.

• Kontroller, om C-d0-koden er opstået.

- C-d0-kode opstår, når der trykkes på en knap og den holdes inde i en periode.

- Rengør knapperne, og sørg for, at der ikke er vand på/omkring dem. Sluk derefter for ovnen, og prøv igen.

Bemærk:

• Hvis panelet stadig ikke fungerer efter at du har kontrolleret ovenstående løsninger, skal du slukke for ovnen, vente 30 sekunder og derefter tænde den igen.
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Samsungs servicecenter.