Hvordan bruger jeg fjernbetjeningen til mit klimaanlæg?

Med fjernbetjeningen til dit Samsung-klimaanlæg kan du nyde de forskellige tilstande og funktioner. Hver eneste berøring vil føre dig til et meget køligt og praktisk liv. Disse instruktioner dækker forskellige modeller. De nøjagtige egenskaber og funktioner for dit klimaanlæg kan afvige fra de beskrevne. For yderligere instruktioner og funktioner, se venligst den medfølgende produktmanual.

Oversigt over fjernbetjeningen

Se på de grundlæggende funktioner i Samsung klimaanlægs fjernbetjening. Du kan styre de forskellige funktioner med fjernbetjeningen, og dette hjælper med at gøre dit ophold endnu køligere og praktisk.

fjernbetjening til klimaanlæg

Bemærk: Det faktiske design af fjernbetjeningen kan variere afhængigt af den model, du har.

Fjernbetjeningens vigtigste funktioner

Sådan indstilles funktionen

Trin 1. For at kontrollere temperaturen i hver tilstand skal du trykke på temperaturknappen (+, -).

Trin 2. Vælg og skift temperaturtilstand som Auto, Køl, Opvarm, Tør, Ventilator.

Tips

• Auto, Køl, Opvarm: Juster med  1 ℃ fra 16 ℃ til 30 ℃.
  • Tør: Juster med 1 ℃ fra 18 ℃ til 30 ℃.
  • Ventilator:  Ingen temperaturkontrol.
temperaturknapper

Bemærk:

• Det faktiske design af kontrolpanelet kan afvige fra din model.
  • Fjernbetjeningens laveste indstillingstemperatur kan variere fra land til land.

Du kan bruge den automatiske tilstand til at udføre den kraftige køle- eller opvarmningsfunktion for automatisk at nå den ønskede temperatur. Efter at forskellen mellem stuetemperatur og den indstillede temperatur er faldet, kontrollerer klimaanlægget blæserhastighed og luftstrømningsretning.

• Når stuetemperaturen er højere end den indstillede temperatur, producerer klimaanlægget automatisk kølig luft.
  • Når stuetemperaturen er lavere end den indstillede temperatur, producerer klimaanlægget automatisk opvarmet luft.
autotilstand

Bemærk: Det faktiske design af kontrolpanelet kan afvige fra din model.

Sådan indstilles funktionen

Trin 1. Tryk på tilstands-knappen, og vælg Køl.

Trin 2. Når du har valgt Køle-tilstand, kan du også vælge den ønskede funktion, temperatur og blæserhastighed.

Tips

• For at køle hurtigere skal du vælge en lavere temperatur og en hurtigere blæserhastighed.
  • For at spare energi skal du vælge en højere temperatur og en lavere ventilatorhastighed.
  • Når stuetemperaturen nærmer sig den indstillede temperatur, sænkes kompressormotoren for at spare energi.
  • Det anbefales at holde temperaturforskellen mellem indendørs og udendørs luft inden for 5 ℃ for komfort.
køletilstand

Bemærk: Det faktiske design af kontrolpanelet kan afvige fra din model.

Tørretilstand fungerer som en affugter ved at fjerne fugt fra den indendørs luft. Dette hjælper dig i regnvejr eller fugtigt vejr.

Udendørsenheden tændes/slukkes gentagne gange og automatisk for maksimal affugtning i henhold til temperaturforskellen på den aktuelle og den ønskede temperatur. Derfor, når udendørsenheden kører, kan der komme kølig luft ud af indendørsenheden.

Tips

• Tryk på tilstandsknappen, og vælg Tør for at bruge funktionen på en fjernbetjening.
  • Det korrekte indstillede temperaturområde til affugtning er 24℃ til 26 ℃.
  • Hvis du føler, at den aktuelle luftfugtighed synes høj, skal du bruge en lavere indstillet temperatur.
tørretilstand

Bemærk:

• Det faktiske design af kontrolpanelet kan afvige fra din model.
  • Tørretilstanden er ikke til opvarmning.

Du kan bruge ventilatortilstanden til at køre klimaanlægget som en gulvblæser, hvilket giver en brise til rummet uden opvarmning eller køling.

ventilatortilstand

Bemærk: Det faktiske design af kontrolpanelet kan afvige fra din model.

Du kan justere luftstrømsretningen. Tryk på Airflow-knappen for at vælge den ønskede luftstrømningsretning. Desuden kan du holde luftstrømmen i en konstant retning ved at stoppe bevægelserne af de lodrette luftstrømsblade.

juster luftstrømmen

Tips

• Hvis du justerer det lodrette luftstrømsblad manuelt, lukker det muligvis ikke helt, når du slukker for klimaanlægget.
  • Brug altid fjernbetjeningen til at justere luftstrømsbladene.
  • Flyt ikke bladene manuelt. De fungerer muligvis ikke normalt derefter.
  • Du kan ikke styre den lodrette luftstrømningsretning i køletilstand, når good'sleep-funktionen er aktiveret.

Bemærk:

• Det faktiske design af kontrolpanelet kan afvige fra din model.
  • Nogle fjernbetjeninger har luftstrømsfunktionsknapper, men produktmodellerne har muligvis ikke tilsvarende funktioner i sig selv.

Du kan tænde og slukke belysningen på indendørsenhedens display med funktionen Displaybelysning.

Tryk på knappen Options på fjernbetjeningen, og vælg Display. Tryk derefter på knappen Set.

Tips

• Selvom du ændrer den aktuelle tilstand eller funktion, når displaybelysningsfunktionen er tændt, tændes skærmbelysningen igen, når produktet genstartes.
  • QMD 2020's nye produkt ændrer sin aktuelle tilstand eller funktion, når displaybelysningsfunktionen er tændt, og derefter tændes displaylyset i fem sekunder og slukkes derefter igen.
  • For at slå displaybelysningsfunktionen fra skal du køre metoden ovenfor igen eller slukke og tænde for produktet.
  • Displaybelysningsfunktionen er specialiseret i nogle begrænsede modeller, men den kan afvige fra modellen.

Det er meget bekvemt at bruge timed tænd/sluk-funktionen til at tænde eller slukke for klimaanlægget efter en indstillet varighed. Du kan planlægge varigheden, inden klimaanlægget tændes eller slukkes, og det hjælper dig med at bruge klimaanlægget økonomisk.

Sådan indstilles funktionen

Trin 1. Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde klimaanlægget, og tryk på timer-knappen for at vælge tænd-funktionen.
Trin 2. Tryk på valgknappen for at indstille den ønskede tid, og tryk derefter på knappen SET.
Trin 3. Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde klimaanlægget, og tryk på timer-knappen for at vælge sluk-funktionen.
Trin 4. Tryk på valgknappen for at indstille den ønskede tid, og tryk derefter på knappen SET.

indstil tiden til tænd og sluk

Tips

• Hvis du vil slå tiden til tænd/sluk-funktionen fra, skal du indstille varigheden til 0,0.
  • Du kan indstille varigheden til fra 0,5 time til 24 timer.
  • Du kan ikke indstille den samme varighed for både Timed tænd og Timed sluk-funktionerne.
  • Når du starter Timed tænd/sluk-funktionen, vises timerindikatoren på indendørsenhedens display.
tidsfunktion varighedsindstilling

Bemærk: Det faktiske design af kontrolpanelet kan afvige fra din model.

Mere effektiv måde at bruge på

• Det anbefales at holde en afstand på 10 m mellem indendørsenheden og fjernbetjeningen.
  • For bedre og jævn elektrisk kommunikation skal du bruge fjernbetjeningen i retning af indendørsenhedens retning.

Udskiftning af fjernbetjeningens batterier

• Når batteriet næsten er færdigt, vises ikonet på fjernbetjeningens display. Indendørsenheden viser også lave batterier.
  • Fjernbetjeningen kræver to 1,5 V AAA-batterier.
udskiftning af batteri

Advarsler

• Undgå at ramme, ryste, tabe eller forsøge at adskille fjernbetjeningen.
  • Det anbefales at fjerne batterierne fra fjernbetjeningen, når du ikke bruger fjernbetjeningen i lang tid.
  • Når batterierne på fjernbetjeningen er udskiftet, nulstilles alle tilstande.
  • Når du udskifter fjernbetjeningens batterier, skal du opbevare dem utilgængeligt for spædbørn,  Hvis et spædbarn spiser et batteri, skal du straks kontakte en læge.