Hvordan bruger jeg min opvaskemaskine (Type 2) med SmartThings?

Tilslut din Samsung-opvaskemaskine til SmartThings-appen og administrer dine køkkenopgaver med et enkelt tryk. Gennem SmartThings-appen finder du den mest effektive måde at spare din tid og energi på.

Oplev forskellige funktioner med SmartThings

SmartThings-appen er en enkel, nem fjernbetjening til din enhed. For at bruge de forskellige og praktiske opvaskemaskinefunktioner via appen, skal du tilslutte din Samsung-opvaskemaskine til SmartThings-appen på din smartphone. Derefter skal du blot vælge og trykke på de funktioner på skærmen, du ønsker.

Sørg for, at din opvaskemaskine og smartphone er på Wi-Fi-netværket, før du starter. Alle funktioner er tilgængelige med en Wi-Fi-forbindelse. Når du er logget ind på SmartThings-appen med din Samsung-konto og har valgt indstillingerne, synkroniseres SmartThings-appen og opvaskemaskinen automatisk.

Bemærk venligst, at SmartThings-appforbindelsen og tilgængelige funktioner kan variere afhængigt af den opvaskemaskinemodel, du har.

Samsung opvaskemaskine med smartthings type 2

Udforsk de vigtigste funktioner på SmartThings

Bemærk venligst, at kategorierne af SmartThings-startskærmen kan variere afhængigt af de lokale forhold eller den enhedsmodel, du har.

Det er enkelt og nemt at indstille en grundlæggende vaskecyklus. Følg nedenstående trin. Du kan tilføje yderligere indstillinger for cyklusserne på skærmen.

Opvaskemaskine type2 smartthings hovedskærm Opvaskemaskine type2 smartthings hovedskærm

Trin 1. Vælg den cyklus som du ønsker. Cyklusmuligheder er Øko, Intensiv, Delikat, Express 60, Forvask og Selvrens.

Opvaskemaskine type2 speed booster og desinfektionsfunktioner Opvaskemaskine type2 speed booster og desinfektionsfunktioner

Trin 2. Tryk på til/fra-knapperne for at tænde eller slukke for Speed Booster og Sanitise-funktionerne.

Opvaskemaskine type2 smartthings Uskudt start Opvaskemaskine type2 smartthings Uskudt start

Trin 3. Vælg funktionen Udskudt start for at forsinke en cyklus i op til 24 timer.

Opvaskemaskine type2 smartthings stativ-valg Opvaskemaskine type2 smartthings stativ-valg

Trin 4. Vælg Stativ-valg for at indstille vaskedetaljerne for et specifikt stativ inde i opvaskemaskinen.

Brugsvejledning giver detaljerede retningslinjer for hver belastning af genstande, hvordan man bruger vaskemiddel, rensefiltre osv.

Opvaskemaskine type2 smartthings hvordan man bruger brugsvejledning 1 Opvaskemaskine type2 smartthings hvordan man bruger brugsvejledning 1

Startskærm
Træk for at se HomeCare Wizard.

Opvaskemaskine type2 smartthings hvordan man bruger brugsvejledning 2 Opvaskemaskine type2 smartthings hvordan man bruger brugsvejledning 2

HomeCare Wizard
Tryk på HomeCare Wizard.

Opvaskemaskine type2 smartthings hvordan man bruger brugsvejledning 3 Opvaskemaskine type2 smartthings hvordan man bruger brugsvejledning 3

Brugsvejledning
Vælg Brugsvejledning for at se detaljerne.

Opvaskemaskine type2 smartthings hvordan man bruger brugsvejledning 4 Opvaskemaskine type2 smartthings hvordan man bruger brugsvejledning 4

Brugsvejledning til opvaskemaskine
Du kan finde forskellige retningslinjer for at bruge din opvaskemaskine mere effektivt.

Tryk på Downloadet cyklus for at vælge en speciel cyklus, der skal bruges direkte fra din opvaskemaskine.

Opvaskemaskine type2 smartthings sådan bruges downloadet cyklus 1 Opvaskemaskine type2 smartthings sådan bruges downloadet cyklus 1

Startskærm
Træk for at se på Downloadet cyklus.

Opvaskemaskine type2 smartthings sådan bruges downloadet cyklus 2 Opvaskemaskine type2 smartthings sådan bruges downloadet cyklus 2

Downloadet cyklus
Du kan downloade en speciel cyklus, der skal bruges direkte fra din opvaskemaskine.

Opvaskemaskine type2 smartthings sådan bruges downloadet cyklus 3 Opvaskemaskine type2 smartthings sådan bruges downloadet cyklus 3

Vælg en cyklus
Vælg den ønskede cyklus, og tryk på Anvend.

Bemærk:

• Tilgængelige teknologier og funktioner kan variere afhængigt af land, tjenesteudbyder, netværksmiljø eller produkt.
  • Før du prøver appforbindelsen, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version.
  • Mobilskærmbilleder på dette indhold kan variere afhængigt af den enhedsmodel, du har.