Hvordan indstiller jeg ferietilstand eller låsefunktionen på mit køleskab?

Der er nogle funktioner, du kan bruge, hvis du ikke bruger køleskabet i lang tid, eller hvis du vil blokere kontrollen med køleskabet; Ferietilstand, Kontrollås, Dispenserlås, og Dispenserpanellås. Tjek hver funktion, og hvordan du aktiverer den nedenunder.

Ferietilstand

Hvis du skal på ferie eller på forretningsrejse, eller hvis du ikke har tænkt dig at bruge køleskabet i længere tid, skal du bruge ferietilstand. Køleskabstemperaturen holdes under 17°C (62.6℉), men fryseren forbliver aktiv som tidligere indstillet.

Bemærk:

• Sørg for at fjerne madvarer i køleskabet, før du bruger ferietilstand.
  • Ferietilstanden deaktiveres, hvis du justerer temperaturen.
  • Kontrolpanelbilleder og indstillingsmetoder kan variere afhængigt af modellen.
  • Type 1. Tryk på Ferie, og hold den inde i 3 sekunder. Ferieindikatoren tændes, mens visningen af køleskabstemperaturerne slukkes.

- For at deaktivere Ferietilstand skal du trykke og holde på Ferie igen i 3 sekunder. Køleskabstemperaturen vender tilbage til den forrige indstilling.

Tryk og hold på Ferie-knappen-1.
  • Type 2. Tryk på en vilkårlig knap (<O, or >) for at vække displayet. (Dette trin er muligvis ikke nødvendigt for nogle modeller.) Tryk på O for at vælge køleskabet. Tryk derefter på, < eller for at vælge Ferietilstand. Ferieindikatoren tændes.
Tryk på < eller > for at vælge ferietilstanden.

Kontrollås

Hvis du vil forhindre ulykker eller utilsigtet brug af betjeningselementerne, skal du bruge funktionen Kontrollås.

Bemærk:

• Kontrollåsen på hovedpanelet påvirker ikke dispenseren.
  • Dispenseren og derfor dispenserhåndtaget fungerer uafhængigt. For at låse dispenseren og dispenserhåndtaget skal du bruge dispenserlåsfunktionen.
  • Kontrolpanelbilleder og indstillingsmetoder kan variere afhængigt af modellen.
  • Dette handler kun om de modeller, der har Kontrollås-funktionen.
  • Type 1. Tryk på Kontrollås, og hold den inde i 3 sekunder. Alle betjeningselementer deaktiveres med indikatoren tændt.

- For at deaktivere skal du trykke og holde igen i 3 sekunder. Kontrolelementerne aktiveres som normalt.

Tryk og hold Kontrollås nede.
  • Type 2. Tryk på Døralarm, og hold den inde i 3 sekunder. Hovedpanelet deaktiveres, og kontrollåsens indikator tændes. Når kontrollåsen er aktiveret, blinker indikatoren, hvis der trykkes på en knap på hovedpanelet.

- For at deaktivere Kontrollåsen skal du trykke på knappen og holde den inde igen i mere end 3 sekunder. Kontrollåsen aktiveres dog igen, hvis der ikke trykkes på en knap inden for 1 minut.

Tryk og jold på Døralarm.

Dispenserlås

Hvis du vil forhindre brugen af knapperne til dispenserpanelet og dispenserhåndtaget, skal du bruge Dispenserlåsen.

Bemærk:

• Dispenserlåsen på dispenserpanelet påvirker ikke betjeningerne på hovedpanelet. Hvis du vil låse hovedpanelet, skal du bruge funktionen Kontrollås på hovedpanelet.
  • Kontrolpanelbilleder og indstillingsmetoder kan variere afhængigt af den model du har.
  • Dette handler kun om de modeller, der har Dispenserlås-funktionen.
  • Tryk og hold på Vand/Is i mere end 3 sekunder.

- For at deaktivere skal du trykke og holde igen i 3 sekunder.

Tryk og hold på Vand/Is.

Dispenserpanellås

Hvis du vil forhindre brugen af knapperne til dispenserpanelet og dispenserhåndtaget, skal du bruge Dispenserpanellåsen.

Bemærk:

• Låsen på dispenserpanelet påvirker ikke betjeningerne på hovedpanelet.
  • Hvis du vil låse hovedpanelet, skal du bruge funktionen Kontrollås på hovedpanelet.
  • Tryk og hold på Vand i mere end 3 sekunder.

- For at deaktivere skal du trykke og holde igen i 3 sekunder.

Tryk og hold på Vand.