Hvordan kan jeg forbinde min luftrenser til SmartThings?

Nyd et mere komfortabelt liv med Samsung SmartThings-appen. Tilslut din Samsung luftrenser på SmartThings-, og administrer den med et enkelt tryk. Kontroller, hvor ren og frisk luften er, før du overhovedet er nået hjem. Du kan tjekke kvaliteten af luften derhjemme og ændre blæserhastigheden gennem SmartThings-appen uden fjernbetjeningen.

Krav til forbindelse

samsung smartthings life

Tjek din enheds operativsystem

SmartThings-appen er tilgængelig på Android/iOS. Før du tilslutter din smartphone til din luftrenser, skal du sikre dig, at følgende krav først er opfyldt.

Android

iOS (iPhone)

OS

Android 6,0 eller højere

iOS 10,0 eller højere

Enhedstype

Smartphone, Tablet

iPhone 6 eller højere, iPad

Hukommelse-størrelse

2 GB eller mere

2 GB eller mere

Supportopløsning

1280*720(HD)

1920*1080(FHD)

2560*1440(WQHD)

1334*750

1920*1080

App-forudindlæsningskriterier

Hukommelse 2 GB eller mere

Bluetooth-profil 4.0 eller højere

Terminal der er i stand til Wi-Fi-spejling

Hukommelse 2 GB eller mere

Bluetooth-profil 4.0 eller højere

Terminal der er i stand til Wi-Fi-spejling

Tilslut din smartphone til Wi-Fi-netværket

• På din smartphone: Tryk på Indstillinger > Tilslutning > Wi-Fi > Vælg en router, du vil oprette forbindelse til (indtast adgangskode, når du indstiller sikkerhed).
  • Når den er tilsluttet korrekt, bekræftes den valgte router i det aktuelle netværk som tilsluttet.

Installation af SmartThings-appen

• Download og installer SmartThings-appen fra appstore (Google Play Store, Apple app store eller Samsung Galaxy apps).
  • For at finde appen, brug nøgleordet SmartThings.

Konfigurer din Samsung-konto

• Du skal logge ind på en Samsung-konto, før du bruger SmartThings-appen.
  • For at opsætte en Samsung-konto kan du følge instruktionerne i SmartThings-appen.
  • Eller hvis du har en Samsung-smartphone, kan du tilføje din Samsung-konto i indstillingsappen på din smartphone. Derefter logger den automatisk ind på din Samsung-konto.

Bemærk:

• Alle funktioner er tilgængelige med en Wi-Fi-forbindelse. For at bruge SmartThings-appen og funktionerne skal du derfor tilslutte mobilen til en Wi-Fi-router, før du ændrer indstillinger.
  • Sørg for, at både apparatet og smartphonen er tilsluttet den samme router.
  • Routernavn (SSID) er angivet på engelsk, symboler og tal (specialtegn understøttes ikke).
  • En 2,4 GHz-forbindelse er nødvendig, når du tilslutter en Jet Bot til Wi-Fi-netværket.
  • Mindst 3 antenner, der Wi-Fi-netværk, skal modtage.

Start forbindelse

Her er en trin-for-trin guide til at forbinde din luftrenser til SmartThings-appen. Vælg dit smartphone-operativsystem og følg.

Sørg for, at din luftrenser og Wi-Fi-router er tilsluttet strømmen, før du starter. Tilslut derefter din smartphone til Wi-Fi-netværket, og åbn SmartThings-appen.

Gå til tilføje enhed og tryk på luftrenser Gå til tilføje enhed og tryk på luftrenser

Trin 1. Åbn SmartThings og tryk på +-ikonet. Vælg Tilføj enhed og velg Luftrenser.

Tryk på samsung-ikon Tryk på samsung-ikon

Trin 2. Vælg Samsung.

tryk på luftrenser tryk på luftrenser

Trin 3. Vælg Luftrenser.

Tryk på start Tryk på start

Trin 4. Tryk på Start.

Næste trin afhænger af smartphone-operativsystemet

Her er en trin-for-trin guide til at forbinde din luftrenser til SmartThings-appen. Vælg dit smartphone-operativsystem, og følg trinene derfra.

Tryk og hold den firkantede knap nede, indtil ap vises Tryk og hold den firkantede knap nede, indtil ap vises

Trin 5. Tænd for luftrenseren, og tryk og hold den firkantede knap nede i mere end 5 sekunder, indtil AP vises. Så vil din smartphone oprette forbindelse til luftrenseren.

Tryk og slip TÆND/SLUK-knappen Tryk og slip TÆND/SLUK-knappen

Trin 6. Og tryk og slip derefter TÆND/SLUK-knappen på din luftrenser. (Tryk ikke på knappen og hold den nede.)

Vælg Wi-Fi Vælg Wi-Fi

Trin 7. Vælg det Wi-Fi-netværk på din luftrenser, du vil bruge.

Indstil navnet på luftrenser Indstil navnet på luftrenser

Trin 8. Når du har tilsluttet Wi-Fi-netværket, bliver din luftrenser registreret på din Samsung-konto. Indstil derefter navnet på luftrenser, og tryk på Udført. Registreringen er gennemført.

Tryk på start Tryk på start

Trin 5. Tryk på Start

Tryk på og hold den firkantede knap nede Tryk på og hold den firkantede knap nede

Trin 6. Tænd for luftrenseren, og tryk og hold den firkantede knap nede i mere end 5 sekunder, indtil AP vises.

Verifikation pop op-tjek Verifikation pop op-tjek

Trin 7. Totrinsbekræftelse pop-ups vil blive vist. Tryk på OK for at fortsætte.

Flyt til indstillinger Flyt til indstillinger

Trin 8.Tjek skærmen, og flyt til appen Indstillinger for at oprette forbindelse til Wi-Fi.

Vælg Wi-Fi Vælg Wi-Fi

Trin 9. Vælg Wi-Fi.

Indtast adgangskoden Indtast adgangskoden

Trin 10. Indtast adgangskoden 1111122222 (fem 1'ere og fem 2'ere).

Tilsluttet Wi-Fi Tilsluttet Wi-Fi

Trin 11. Når enheden er tilsluttet Wi-Fi-netværket, skal du køre SmartThings-appen igen.

Tryk og slip tænd/sluk-knappen Tryk og slip tænd/sluk-knappen

Trin 12. Tryk og slip derefter TÆND/SLUK-knappen på din luftrenser. (Tryk ikke på knappen og hold den nede.)

Indtast dine wifi-oplysninger Indtast dine wifi-oplysninger

Trin 13. Indtast dine Wi-Fi-oplysninger for at forbinde enheden til et Wi-Fi-netværk.

tilsluttet wi fi tilsluttet wi fi

Trin 14. Wi-Fi-oplysningerne sendes til luftrenseren.

Registreret med samsung-konto Registreret med samsung-konto

Trin 15. Når du har tilsluttet Wi-Fi-netværket, bliver din luftrenser registreret med din Samsung-konto.

Registrering er gennemført Registrering er gennemført

Trin 16. Indstil navnet på luftrenser, og tryk på Udført. Registreringen er gennemført.

Bemærk:

• Tilgængelige teknologier og funktioner kan variere afhængigt af land, tjenesteudbyder, netværksmiljø eller produkt.
  • Før du prøver appforbindelsen, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version.
  • Mobilskærmbilleder på dette indhold kan variere afhængigt af den enhedsmodel, du har.