Oplev en effektiv livsstil med Family Hub-appen

Du kan bruge Family Hub-appen som en praktisk livsstilssupporter. Se vejrudsigten, lyt til musik, søg efter en opskrift via en webbrowser, skriv en liste med maden til din næste indkøbstur, tjek kalenderen og mere.

Nedenstående instruktioner er tilgængelige, når SmartThings-appen er installeret på din mobiltelefon og forbundet med dit Family Hub-køleskab.

Udforsk widget og apps

Family Hub gør det let for dig at se den aktuelle status for dit apparat inde og kontrollere temperaturen, dispenseren, isen og meget mere.

Find ud af, hvordan du konfigurerer din Family Hub, ændrer indstillingerne og gør brug af de utrolige funktioner.

TuneIn

Med TuneIn kan du lytte til udsendelser i realtid og tilpasset indhold, f.eks. podcasts.

TuneIn-appen vises i Family Hub.

Hovedfunktioner

Major Functions

Funktioner

Funktioner

Afspilningskontrol

• Du kan starte eller stoppe radioen ved at trykke på afspil, pause-knappen.

• Du kan se informationen og sammensætningen af kanalen ved at trykke på liste-knappen.

• Du kan følge kanalen, hvis du klikker på hjertesymbolet på knappen på playback-skærmen.

• Knappen frem- og tilbagespoling er deaktiveret, hvis den aktuelle kanal udsendes, og den aktiveres, hvis den aktuelle kanal er en musiksamling.

• I aktiveringsstatus skal du spole tilbage eller spole hurtigt frem til 30 sekunder.

Nederste kanalboks

Kanalerne viser min følgende kanal og den anbefalede kanal.

Gennemse

• Du kan se følgende kanaler ved at logge ind på TuneIn-kontoen.

• Følgende kanaler vises, hvis der ikke er logget ind. (Kanalen vises)

Søg

Tryk på søgeikonet, og gå til søgeskærmen, indtast tekst, og søg på stationen eller podcasten.

Kalender

Du kan registrere og dele planen for dine familiemedlemmer.

Kalender-appens hovedvisning og tilføjelse af en begivenhed, der vises i Family Hub.

Sådan bruges hovedfunktioner

Major Functions

Funktioner

Funktioner

Tilføj kalenderen og brugervejledningen

Trin 1. Tryk på indstillingsknappen til højre.

Trin 2. Vælg "Tilføj kalendere" under afsnittet "Forbundet kalender".

Trin 3. Vælg ”Google” eller ”Microsoft 365”, og indtast dit konto-id og din adgangskode.

Trin 4. Bekræft de delte indstillinger, og sæt kontakten til ”ON” i kalenderen for at dele.

Tilføj en begivenhed

Trin 1. Tryk på ”+”-ikonet til højre.

Trin 2. Indtast detaljerede oplysninger, f.eks. titel, dato og klokkeslæt.

Trin 3. Vælg knappen Tilføj nederst.

Galleri

Du kan se fotos, der er gemt i køleskabets indbyggede hukommelse eller på en ekstern USB-hukommelsesenhed.

Hovedfunktioner

Major Functions

Funktioner

Funktioner

Billeder

Det viser alle fotos i det interne lager og USB organiseret efter tidspunktet.

Albums

Viser alle album i det interne lager og USB.

Delt

Du kan se de delte fotos i familiegruppen for Samsung Social Service under fanen Delt.

Se fotolisten i det valgte album

Dette viser alle billederne i det valgte album i form af et miniaturebillede. Du kan bruge funktionerne som vist nedenfor i fotolisten.

Se billedet i detaljer (Intern lagerplads/USB-hukommelse)

Hvis du vælger fotoet på billedfanen eller fotolisten, kan du se billedet i fuld skærmvisning.

Se fotolisten i det delte album

Vis alle billederne i det valgte delte album. Du kan vise alle billederne i det delte album som et diasshow.

Se billedet i detaljer (Delt album)

Hvis du vælger miniaturen i fotolisten i det delte album, kan du se billedet i fuld skærmvisning.

Bemærk:

• Delt album i Galleri-appen (Del via Samsung Social Service) er tilgængeligt til Samsung Mobile med Android 8.0 Oreo og nyere.
  • Galleri-appen på Family Hub understøtter filformater i JPG, PNG og GIF.

Du kan registrere op til 8 steder for at se vejrudsigten.

Hovedfunktioner

• Tilføj en lokation
  • Skift rækkefølge for lokationer
  • Slet lokation
Vejrudsigten vises på Family Hub.

Timer-appen er en nedtælling, som du kan bruge til at bestemme varigheden af en operation.

Du kan se dagens vejr, tidsplan og madvarer, der snart udløber og NPR-nyheder.

Hver side vises, når du stryger billederne.

• Velkomstside
  • Vejr
  • Kalender: Du kan se dagens kommende begivenheder for den valgte profil.
  • Madpåmindelse: Madvarer i ViewInside-appen og udløber inden for 3 dage.
  • NPR-nyheder: Du kan høre NPR-nyheder direkte fra det ønskede tidspunkt ved at flytte den blå cirkel på statuslinjen (Vis den aktuelle fremgang for afspilning af NPR-nyheder).
Morgen-brief vises på Family Hub.

Bemærk: Hvis Morgen-brief ikke kan levere nogen service, vil !-ikonet vises i øverste højre hjørne af hvert servicekort.

Sådan bruges

Når du trykker på Start, giver Family Hub korte, nyttige oplysninger i betragtning af hver profil.

Metode 1. Sig ”Bixby” og ”Afspil morgen-brief” eller ”Godmorgen”.

Metode 2. Tryk på knappen Start i appen Morgen-brief.

Du kan udfylde en række forskellige notater, såsom håndskrift, fotos, klistermærker, stemmeoptagelse osv.

White board notat vises på Family Hub.

Tilføj foto/klistermærke/stemmeoptagelse og indstil profiler, tidsplan osv. Du kan også bruge Pen/viskelæderpaletten.

Klistermærker og penindstillinger i afsnittet White board notat i Family Hub.

Du kan bruge internetbrowseren via Family Hub. Den består af to værktøjslinjer øverst og nederst og en hjemmeside i midten.