Sådan skjuler du navigationslinjen på Galaxy-enheder

Galaxy-enheder giver dig mulighed for at konfigurere dem, som du foretrækker. På denne måde kan du få din enhed tilpasset til at gøre den nemmere, mere dynamisk og intuitiv at bruge alt efter dine behov. Derfor giver Galaxy-enheder dig mulighed for at konfigurere navigationslinjen.

Visning af en Galaxy-hovedskærm med standardnavigationslinjen fremhævet.

Hvis du skjuler navigationslinjen, kan du se filer og bruge apps på en bredere skærm. Hvis du vil skjule navigationslinjen, skal du blot følge disse trin:

1 Åbn dine "Indstillinger" og tryk på "Skærm".
2 Rul ned til "Navigationslinje", og tryk på den.
3 Her kan du vælge mellem "Knapper" og "Swipe-bevægelser". "Knapper" er standardindstillingen. Hvis du vil skjule navigationslinjen, skal du vælge muligheden "Swipe-bevægelser".
4 I denne mulighed kan du vælge mellem "Swipe fra bunden" eller "Swipe fra sider og bund". For at foretage dette valg skal du trykke på knappen "Flere indstillinger" under indstillingen "Swipe-bevægelser".
5 Når du vælger "Swipe fra sider og bund", kan du konfigurere "Bevægelsesfølsomhed".

Bemærk: Hvis du bruger et etui, kan det være svært at lave bevægelser i kanten af skærmen. I dette tilfælde anbefales det at vælge en højere følsomhed. Hvis du nogle gange gør bevægelser utilsigtet, så prøv en lavere følsomhed.

Hvis du vælger "Swipe-bevægelser", vil navigationslinjen blive skjult, og bevægelsesforslagene vises. Hvis du vil skjule bevægelsesforslagene nederst på skærmen, når du vælger "Swipe-bevægelser", skal du trykke på bevægelsesforslagskontakterne, som vil slå dem fra.

Navigationslinjen indeholder knapper, der giver dig mulighed for at rulle gennem dine skærme og applikationer så hurtigt som muligt.

Når du tænder for skærmen, vises de bløde knapper i navigationslinjen nederst på skærmen.

Bemærk: Knappernes funktioner kan ændre sig afhængigt af det anvendte program eller brugsmiljøet.

Nej. Knapperne er konfigureret som standard og kan ikke ændres. Indstillingerne er:

• Seneste knap.
  • Home-knap.
  • Tilbage-knap.