Hvordan man bruger Quick Share til at dele en fil mellem telefoner

Quick Share på Galaxy-enheder giver brugerne mulighed for ubesværet at overføre indhold til flere enheder samtidig ved hjælp af Bluetooth og Wi-Fi. Uanset om det er arbejdsdokumenter eller personlige fotos og videoer, sikrer denne funktion, at overførte filer bevarer deres originale kvalitet, og de undgår derved forringelse på grund af kompression.

Galaxy S24 deler et billede af Colosseum.

Før du deler eller modtager filer, skal du vælge, hvem der kan sende filer til dig, hvilket kan give dig et beskyttelseslag mod nogen, du måske ikke ønsker at modtage filer fra.

Hurtig indstillingspanel på Galaxy S24. Hurtig indstillingspanel på Galaxy S24.

Trin 1. Brug to fingre, skub nedad fra toppen af din telefonskærm > Tryk på Quick Share.

Muligheder for, hvem der kan dele filer med dig. Muligheder for, hvem der kan dele filer med dig.

Trin 2. Vælg en af de tre muligheder: Ingen, Kun kontakter eller Alle > Tryk på Udført.

• Ingen: Kun dine egne enheder kan dele med dig.
  • Kun kontakter: Kun brugere, der er gemt i dine Kontakter med Samsung-konti kan dele med dig.
  • Alle: Alle kan dele med dig.

Bemærk: Enheder, der er logget ind på samme Samsung-konto, kan altid dele med hinanden uanset indstillinger.

Quick Share giver Galaxy-brugere tre muligheder for, hvordan de kan dele en fil: Del med enheder i nærheden, QR-kode eller Del med kontakter. Du kan også vælge at aktivere Privat deling, som forhindrer andre i at tage skærmbilleder, gemme eller videresende delte filer.

Bemærkninger: Nogle filer understøttes muligvis ikke afhængigt af fildelingsmetoden.

• Del med enheder i nærheden: ingen filtypebegrænsning
  • Fildeling ved hjælp af QR-koder og kontakter: visse filtyper understøttes ikke, såsom: .exe, .com, .bat, .cmd, .vbs, .reg, .msi
Mine filer startskærm. Mine filer startskærm.

Trin 1. Åbn Mine filer > Vælg en filkategori.

Galleribillede af en lille hund. Galleribillede af en lille hund.

Trin 2. Vælg en fil > Tryk på Del-ikonet.

Ikonerne på apps, der kan dele et billede og et foto af en lille hund. Ikonerne på apps, der kan dele et billede og et foto af en lille hund.

Trin 3. Vælg Quick Share > Vælg en af følgende muligheder: Del med enheder i nærheden, QR-kode eller Del med kontakter.

Del med enheder i nærheden

Modtager skal have Quick Share og Bluetooth aktiveret i hurtigpanelet. Modtager skal også have skærmen tændt for at blive registreret.

* Kræver ikke mobildata.

Quick Share startskærm. Quick Share startskærm.

Trin 1. Vælg en enhed i Del med enheder i nærheden-panelet.

Pop op-vindue for at acceptere eller afvise den fil, der deles. Pop op-vindue for at acceptere eller afvise den fil, der deles.

Trin 2. (Modtagers enhed): Tryk på Accepter.

Delt ved hjælp af QR-kode

Denne funktion kræver Wi-Fi eller mobildata, og Wi-Fi anbefales til store dataoverførsler.

Quick Share startskærm. Quick Share startskærm.

Trin 1. Tryk på QR-kode-ikonet.

Pop op-vindue med QR-kode og URL. Pop op-vindue med QR-kode og URL.

Trin 2. (Modtagers enhed): Scan QR-koden på afsenders telefonskærm.

QR-kode-læser på modtagers telefon. QR-kode-læser på modtagers telefon.

Trin 3. (Modtagers enhed): Følg vejledningen på skærmen for at hente det sendte billede.

Delt ved hjælp af URL

Quick Share startskærm. Quick Share startskærm.

Trin 1. Tryk på QR-kode-ikonet.

Pop op-vindue med QR-kode og URL. Pop op-vindue med QR-kode og URL.

Trin 2. Kopier URL'en.

En messaging-app, der deler URL-adressen. En messaging-app, der deler URL-adressen.

Trin 3. Send linket ved hjælp af en messenger-app eller email.

Den delte fil, der er klar til at downloade. Den delte fil, der er klar til at downloade.

Trin 4. (Modtagers enhed): Tryk på linket > Tryk på Download alt.

Del med kontakter

Denne funktion kræver Wi-Fi eller mobildata, og Wi-Fi anbefales til store dataoverførsler.

Quick Share startskærm. Quick Share startskærm.

Trin 1. Vælg en kontakt fra Del med kontakter-panelet.

* Hvis den kontakt, du har brug for, ikke vises i panelet, skal du trykke på Vis alle og vælge eller indtaste en kontakt fra din Kontaktliste.

Modtagers telefon viser alle de filer, der er modtaget, og klar til download. Modtagers telefon viser alle de filer, der er modtaget, og klar til download.

Trin 2. (Modtagers enhed): Tryk på Quick Share-meddelelsen > Tryk på Download alt.

* Hvis du ser et popup-vindue, skal du vælge, om du vil acceptere billedet eller ej.

Privat deling

Quick Share startskærm. Quick Share startskærm.

Trin 1. Vælg Flere muligheder (tre lodrette prikker) > Vælg Aktiver privat deling.

Indstil pop op-vindue for udløb i Quick Share. Indstil pop op-vindue for udløb i Quick Share.

Trin 2. Tryk på Angiv udløb > Vælg en udløbstid > Tryk på Udført.

Startsiden Quick Share med privat deling aktiveret. Startsiden Quick Share med privat deling aktiveret.

Trin 3. Gå til Del med enheder i nærheden eller Del med kontakter.

* Kun Galaxy-brugere kan se krypterede filer, så deling ved hjælp af en QR-kode er ikke en mulighed i dette tilfælde.

Bemærk: Du kan gøre det samme med andre apps, der har delingsmuligheder.

Nearby Share er fusioneret med Samsung Quick Share. Tidligere var Quick Share kun tilgængelig på Samsung-enheder, og Nearby Share var den primære mulighed for andre Android-enheder. Nu er disse funktioner kombineret og fungerer som en enkelt fildelings-app til alle Android-enheder.