Hvad skal jeg gøre, når min Galaxy Buds Pro-støjkontrolfunktion ikke fungerer korrekt

Hvis Galaxy Buds Pro's aktive støjreduktion ikke fungerer korrekt, eller hvis høj støj ikke kan fjernes under aktiv støjreduktion, skal du tjekke guiden nedenfor.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Tjek følgende trin for at opdatere din mobile enheds software.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Vær opmærksom på følgende tilfælde, hvor aktiv støjreduktion kan fungere forkert

Under de følgende forhold kan lyd lække ud, og ydeevnen kan blive forringet.

Sag 1. Hvis ørepropperne ikke sidder rigtigt, eller hvis ørepropperne ikke sidder tæt i dine ører.

Sag 2. Hvis størrelsen på øreproppen, der bruges, er mindre end dit ørehul.

Sag 3. Hvis øreproppen ikke er installeret korrekt i øreproppens rille.

Kontroller for at bruge aktiv støjreduktion korrekt

Metode 1. For normal funktion er det meget vigtigt at placere Galaxy Buds Pro korrekt i dine ører. Hvis du ikke bruger ørepropperne korrekt, fungerer de muligvis ikke. Prøv at bruge ørepropperne korrekt igen, så de sidder tæt uden plads mellem dit ørehul og ørespidsen

Brug ørepropperne tæt

Metode 2. Sørg for, at ørespidserne og rillerne på ørepropperne er rigtigt installeret. Låsen i bunden af øreproppen skal være justeret med rillen på ørespidsen og dække låsen med ørespidsen.

Alignez le cliquet au bas de la mini-oreillette et la rainure de l’embout et recouvrez le cliquet avec l’embout

Metode 3. Hvis ovenstående handlinger ikke løser problemet, skal du prøve at ændreørespidserne til en størrelse større og bruge dem.

Si aucune des deux précédentes manipulations ne fonctionne, changez d’embouts en prenez-en de plus grands puis réinsérez-les dans vos oreilles

Find ud af mere om støjkontrolfunktionen i Galaxy Buds Pro på Oplev støjkontroltilstand på dine Galaxy Buds Pro med Samsung Support.

Bemærk:

• Galaxy Wearable-appen er kompatibel med Android-enheder, der kører Android 7.0 eller højere og 1,5 GB hukommelse eller derover, men Galaxy Buds Pro er ikke kompatibel med iOS Buds-appen og kan kun tilsluttes via Bluetooth.
  • I tilfælde af ikke-Samsung Android-enheder er nogle funktioner muligvis ikke tilgængelige i modsætning til Samsung-enheder.

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via Sådan bruges Samsung Members-appen.