Hvordan ændres sprogindstillingerne i hver enkelt app på din Galaxy-enhed

På Android 13 OS (One UI5) kan du angive forskellige sprog for hver enkelt app. Du kan således vælge de(t) sprog, der passer dig bedst.

Visning af Galaxy-enheder med apps på forskellige sprog

Bemærk: Det er ikke alle apps, der kan vælges forskellige sprog i. Funktionen kan være begrænset af app-udviklerne, og mulighederne kan variere fra app til app.

Sådan vælges sprog

Visning af indstillingsikon Visning af indstillingsikon

Trin 1. Tryk på Indstillinger.

Visning af menu for Indstillinger med muligheden "Generel administration" fremhævet. Visning af menu for Indstillinger med muligheden "Generel administration" fremhævet.

Trin 2. Tryk på "Generel administration".

Visning af menuen for Generel administration med muligheden "Sprog i appen" fremhævet. Visning af menuen for Generel administration med muligheden "Sprog i appen" fremhævet.

Trin 3. Tryk på "Sprog i appen".

Visning af de apps, hvor der kan vælges sprog. Visning af de apps, hvor der kan vælges sprog.

Trin 4. Vælg en app.

Visning af de sprog, der kan vælges imellem Visning af de sprog, der kan vælges imellem

Trin 5. Vælg et sprog.