Hvordan kan jeg tage et skærmbillede på mit Galaxy Watch?

Dit Galaxy Watch giver dig mulighed for at tage skærmbilleder for at bruge, gemme og administrere, ligesom du ville gøre med en smartphone. Her er, hvordan du gør det på den nemmeste og mest brugbare måde.

Visning af en person, der tager et skærmbillede på et Galaxy Watch.

Hvis du vil tage et skærmbillede på dit Galaxy Watch, skal du følge disse trin:

Visning af et Galaxy Watch med Hjem- og Tilbage-tasterne fremhævet.

Trin 1. Tryk og hold Hjem- og Tilbage-tasterne på dit Galaxy Watch.

Visning af app-skærmen med Galleri-ikonet fremhævet.

Trin 2. Når du har taget skærmbilledet, kan du se det i dit galleri. Tryk på Galleri-ikonet for at se skærmbilledet.

Alle skærmbilleder gemmes automatisk i galleriet på den enhed, du har parret med dit Galaxy Watch, i albummet "Watch".

Visning af albummet "Watch” på din smartphone.

Hvis de skærmbilleder, du har taget på dit Galaxy Watch, ikke automatisk vises på din parrede enhed, skal du følge trinene nedenfor:

Visning af app-skærmen med Galleri-ikonet fremhævet. Visning af app-skærmen med Galleri-ikonet fremhævet.

Trin 1. Tryk på Galleri-ikonet på dit Galaxy Watch.

Visning af skærmbilledet, der skal administreres, valgt og fremhævet. Visning af skærmbilledet, der skal administreres, valgt og fremhævet.

Trin 2. Tryk og hold det skærmbillede, du vil administrere.

Visning af det valgte skærmbillede med kopier til telefon-ikonet fremhævet. Visning af det valgte skærmbillede med kopier til telefon-ikonet fremhævet.

Trin 3. Tryk på kopier til telefon-ikonet for at tilføje billedet til din telefon, hvor du kan administrere det, som du vil.

Bemærk: Metoden til skærmbilledeoptagelse kan variere afhængigt af Galaxy Watch-modellen.