Hvordan opdaterer jeg min Galaxy Buds-software?

At holde dine Galaxy Buds opdaterede er den bedste måde at sikre, at du får mest muligt ud af dine Buds hver dag. Her er, hvordan du tjekker og opdaterer din Galaxy Buds-software for at sikre, at dine Buds altid er aktuelle.

Visning af Galaxy Wearable-softwareopdateringsskærmen.

Hvordan opdaterer jeg min Galaxy Buds-software

For at opdatere din Galaxy Buds-software skal du først downloade Galaxy Wearable-appen på din smartphone ved at følge disse trin:

• Åbn Galaxy Store eller Play Store, og tryk på søgeikonet. Søg efter og vælg Galaxy Wearable, og tryk derefter på installationsikonet (pil ned) ved siden af appen. Når installationen er fuldført, skal du trykke på ikonet Afspil for at åbne appen.

Følg disse trin for at opdatere din Galaxy Buds-software til de nyeste funktioner:

Visning af en startskærm med Galaxy Wearable-appen fremhævet. Visning af en startskærm med Galaxy Wearable-appen fremhævet.

Trin 1. Åbn din Galaxy Wearable-app.

Visning af skærmen ”Galaxy Buds” med ”Indstillinger for øretelefoner” fremhævet. Visning af skærmen ”Galaxy Buds” med ”Indstillinger for øretelefoner” fremhævet.

Trin 2. Når Galaxy Buds er forbundet, skal du trykke på ”Indstillinger for øretelefoner”.

Visning af menuen ”Indstillinger for øretelefoner” med ”Øretelefonsoftwareopdatering” fremhævet. Visning af menuen ”Indstillinger for øretelefoner” med ”Øretelefonsoftwareopdatering” fremhævet.

Trin 3. I bunden af menuen skal du vælge ”Øretelefonsoftwareopdatering”.

Trin 4. På skærmen ”Øretelefonsoftwareopdatering” kan du vælge mellem ”Download og installer”, ”Automatisk download via Wi-Fi” eller ”Nyeste opdatering”.

Bemærk: Afhængigt af model, netværk og versionsoplysninger, du bruger, vises menuen ”Øretelefonsoftwareopdatering” muligvis ikke.