Kan jeg oplade min Samsung Galaxy S8 eller S8+ med et Micro USB-kabel?

Samsung Galaxy S8 og S8+ har en USB port, hvor du skal bruge en USB-C konnektor.

Du kan bruge et Micro USB-kabel til at oplade din S8 ved at forbinde dit gamle Micro USB-kabel til Micro USB-konnektoren.

Bemærk: at opladerens strømstyrke kan variere, og brug af en forkert oplader kan beskadige enheden eller gøre opladningen langsommere. Vi anbefaler at bruge en officiel Samsung oplader, helst den, der fulgte med i emballagen.

Micro USD Connector, Micro USB Cable

Bemærk: Tilslut ikke et Micro USB-kabel direkte til enhedens universalstik. Det vil sandsynligvis beskadige apparatet og kablet.

Tak for din feedback

Online
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Der er en række forskellige måder at kontakte os på via chat, e-mail, Facebook Messenger og flere.

LÆS MERE

Ring
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Tal med en af vores dedikerede eksperter.

Har du brug for en reparation?

Uanset om dit produkt er omfattet af garanti eller ej, er vi her for at hjælpe.

FIND ET SUPPORTCENTER