Kan jeg oplade min Samsung Galaxy S8 eller S8+ med et Micro USB-kabel?

Samsung Galaxy S8 og S8+ har en USB port, hvor du skal bruge en USB-C konnektor.

Du kan bruge et Micro USB-kabel til at oplade din S8 ved at forbinde dit gamle Micro USB-kabel til Micro USB-konnektoren.

Bemærk: at opladerens strømstyrke kan variere, og brug af en forkert oplader kan beskadige enheden eller gøre opladningen langsommere. Vi anbefaler at bruge en officiel Samsung oplader, helst den, der fulgte med i emballagen.

Micro USD Connector, Micro USB Cable

Bemærk: Tilslut ikke et Micro USB-kabel direkte til enhedens universalstik. Det vil sandsynligvis beskadige apparatet og kablet.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Live Chat

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00