Kan jeg oplade min Samsung Galaxy S8 eller S8+ med et Micro USB-kabel?

Samsung Galaxy S8 og S8+ har en USB port, hvor du skal bruge en USB-C konnektor.

Du kan bruge et Micro USB-kabel til at oplade din S8 ved at forbinde dit gamle Micro USB-kabel til Micro USB-konnektoren.

Bemærk: at opladerens strømstyrke kan variere, og brug af en forkert oplader kan beskadige enheden eller gøre opladningen langsommere. Vi anbefaler at bruge en officiel Samsung oplader, helst den, der fulgte med i emballagen.

Micro USD Connector, Micro USB Cable

Bemærk: Tilslut ikke et Micro USB-kabel direkte til enhedens universalstik. Det vil sandsynligvis beskadige apparatet og kablet.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning