Problem med Proximity-sensor under opkald

Samsung er opmærksomme på proximity-sensorens virkemåde, der har påvirket nogle Galaxy S10-enheder. Problemerne med proximity-sensoren er blevet fikset med en ny softwareopdatering. Denne seneste softwareversion udgives for alle lande.

Bemærk: Afhængig af land og mobiloperatør kan udgivelsesdatoer for ny software variere.

Vi anbefaler regelmæssigt at tjekke for softwareopdateringer til din enhed via Smart Switch PC eller FOTA. Lær, hvordan du tjekker for softwareopdateringer på din Galaxy-smartphone.