Sådan aktiverer du Dolby Atmos på din Galaxy-smartphone

Dolby Atmos

Mange Galaxy-smartphones har lydtilstanden Dolby Atmos, som giver en højkvalitets 3D-surround sound-oplevelse. Derudover er lydindstillinger til rådighed for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din Galaxy-oplevelse.

Galaxy S9/S9+, S10e, S10, S10+ og Note9 er Dolby Atmos tilgængelig til både hovedtelefoner og indbyggede stereohøjttalere.

På resten af modellerne kan du nyde en kraftig surround sound, så snart du tilslutter hovedtelefoner eller eksterne højttalere til din smartphone.

Nedenfor lærer du, hvordan du aktiverer lydforbedrende tilstande i indstillingerne eller via notifikationspanelet.

Aktivér Dolby Atmos via Indstillinger Klik for at Vise
1 Tryk på "Indstillinger" og åbn "Lyde og vibration".
2 Hvis du har Android version 9.0, skal du trykke på "Avancerede lydindstillinger" og derefter "Lydkvalitet og effekter". Hvis du har en tidligere version, skal du bare trykke på "Lydkvalitet og effekter".
Tryk på Lydkvalitet og effekter
3 Stryg Dolby Atmos-kontakten for at aktivere den.
Tænd for Dolby Atmos

Bemærk: For at aktivere Dolby Atmos på andre modeller end Galaxy S9/S9+, S10, S10e, S10+ og Note9 skal du først tilslutte hovedtelefoner eller eksterne højttalere.

4 Derudover er der forskellige lydeffekter til rådighed. Hvis du vil ændre tilstanden, skal du trykke på "Dolby Atmos" og vælge en lydtilstand.
Soundalive tilstande

Bemærk: Nogle lydeffekter understøttes ikke, når Dolby Atmos er tændt.

Aktivér Dolby Atmos fra notifikationspaneletKlik for at Vise
1 Åbn notifikationspanelet ved at trække nedad fra toppen af enheden. Udvid mulighederne i notifikationspanelet.
Notifikationspanel
2 Stryg notifikationspanelet til venstre.
Udvidet notifikationspanel
3 Tryk på "Dolby Atmos" for at aktivere funktionen.
Dolby Atmos i notifikationspanelet

Bemærk: For at aktivere Dolby Atmos på andre modeller end Galaxy S9/S9+, S10e, S10, S10+ og Note9 skal du først tilslutte hovedtelefoner eller eksterne højttalere.

Bemærk: Nogle gange kan hvid støj høres højt, når der afspilles optagne lyd- eller videofiler, når Dolby Atmos-funktionen er aktiveret. Hvis dette sker, anbefaler vi at deaktivere denne funktion.

Aktivér Dolby Atmos til spilKlik for at Vise

Dolby Atmos til gaming er tilgængelig på Galaxy S10e, S10, S10+ og Note9 med Android 9.0.

Få realistisk Dobly Atmos-lyd automatisk, når du begynder at spille spil ved at stryge "Dolby Atmos til spil"-kontakten til højre.

Stryg kontakten Dolby Atmos til spil
Aktivér Adapt SoundKlik for at Vise

Adapt Sound er en funktion, der hjælper dig med at finde og indstille den lyd, som bedst passer til dine behov, og bruger den til opkald, musik og videoer.

Bemærk: Adapt Sound fungerer muligvis ikke korrekt, når Medielydstyrkesynkronisering er aktiveret i Bluetooth-indstillinger.

Følg nedenstående trin for at finde den bedste lyd til dig:

1 Tryk på "Indstillinger" og åbn "Lyde og vibration".
2 Hvis du har Android version 9.0, skal du trykke på "Avancerede lydindstillinger" og derefter "Lydkvalitet og effekter". Hvis du har en tidligere version, skal du bare trykke på "Lydkvalitet og effekter".
3 Tryk på "Adapt Sound".
4 Vælg mellem aldersgrupper for at vælge din (f.eks. 30 til 60 år).
Vælg mellem aldersgrupper
5 Hvis du ønsker at oprette din tilpassede lydprofil, skal du trykke på "Tilføj en personlig lydprofil".
Tryk på Tilføj en personlig lydprofil
6 En høretest vil blive udført for at oprette denne profil. Tilslut dine hovedtelefoner, og tryk på "Start".
Tryk på Start

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Live Chat

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00