Sådan bruger du lufthandlinger på kameraet

Kamerastyringen i din Galaxy Note 10 er på et endnu højere niveau, når du bruger den nye S Pen. Nu kan du med én enkel bevægelse af håndleddet fjernstyre fotograferingen, zoome eller skifte mellem de forskellige kameratilstande. Alt det og meget mere med din Galaxy Note10’s S Pen.

Sådan bruger du lufthandlinger på kameraet Sådan bruger du lufthandlinger på kameraet

Sørg for, at lufthandlinger er aktiveret.

Gå til S Pen-indstillinger.

Tryk på Lufthandlinger.

Sæt kontakten på "Til".

For at starte Lufthandlinger skal du holde S Pen-knappen nede og vifte som en stav.

Nu kan du begynde at bruge S Pen som en fjernbetjening.

-      Åbn kameraet: Hold S Pen-knappen nede.

-      Optag: Tryk en enkelt gang på S Pen-knappen.

-      Skift fra frontkamera til bagsidekamera: Hold S Pen-knappen nede og vift op og ned, eller tryk to gange på knappen.

-      Skift kameratilstand: Hold S Pen-knappen nede, og vift højre mod venstre og venstre til højre.

-      Zoom kameraet ind / ud: Hold S Pen-knappen nede og sving med uret og mod uret.