Vi præsenterer nye funktioner i Galaxy Z Fold2

En telefon ud over alle er her, der giver den ultimative transformative oplevelse. Dette er ikke magi men innovation for at udfolde det næste kapitel af mobil og ændre fremtidens form. Her er nye teknologier til at udfolde vejen til at opleve fordybende teater, nyde ultimativ brugervenlighed og bekvemmelighed og omforme måden at arbejde og lege på.

Jævn og naturlig visning med adaptiv opdateringshastighed op til 120 Hz

Enestående oplevelse er helt din egen, med dynamisk opdateringshastighed op til 120 Hz. I uendeligt display kan du jævnt rulle uden geléeffekt, og øjenvenlig skærmovergang skaber ingen efterbilleder.

Adaptiv opdateringshastighed Galaxy Z Fold2

① 120 Hz (120 opdateres på 1 sekund)       ② 60 Hz (60 opdateres på 1 sekund)

Bemærk: Hoveddisplayet er indstillet til 120 Hz som standard, og dækseldisplayet er kun 60 Hz.

Intelligent skærm

Automatisk opdateringshastighed optimeres af det indhold, du bruger, så det også kan minimere batteriforbruget og reducere enhedens opvarmning. Adaptiv tilstand er indstillet som standard for Z Fold2, der adaptivt anvender dynamisk opdateringshastighed op til 120 Hz.

• Internet-artikel: 11 Hz (10,9 Hz)
  • Film: 24-120 Hz
  • Spil: 48/120 Hz

Sådan ændres skærmopdateringshastighed

Trin 1. På skærmen Indstillinger skal du trykke på Skærm > Bevægelsesjævnhed.

Trin 2. Vælg en opdateringshastighed.

• Adaptiv: Få mere jævne animationer og rulning ved automatisk at justere din skærmopdateringshastighed op til 120 Hz.
  • Standard: Brug en standard opdateringshastighed i normale situationer for at spare på batteriet.
Bevægelsesjævnhed Galaxy Z Fold2

Coverskærm med fuld visning

Du kan opleve en fuld smartphone, 63 % større Super AMOLED-skærm. Coverskærmen er kant-til-kant 6,2” skærm, at denne fulde Infinity-O skærm er til forbedret brugervenlighed, selv når den er foldet.

Super AMOLED-skærm Galaxy Z Fold2

Dynamisk lydoplevelse fra højdynamiske dobbelthøjttalere

Ikke kun med sin store, biografagtige 7,6” skærm, men også med Galaxy's bedste lydkvalitet, kan du opleve mere fordybende dynamisk lyd. Højdynamiske dobbelthøjttalere overgår forbedret lydbalance med forbedret baslyd (lav tonehøjde). Nyd forbedret stereoeffekt og lydklarhed med dobbelte højttalere for livlig lyd.

Højdynamisk dobbelt højttaler Galaxy Z Fold2

Modulhøjttaler

Smart Wi-Fi

Wi-Fi 6.0 er lynhurtig med 1,2 Gbps i peak-hastighed, mens Wi-Fi Optimizer muliggør automatisk latensoptimering til rystefri forbindelse.

For mere praktisk forbindelse kan du sende pop-up-anmodning til venner om automatisk Wi-Fi-forbindelse uden adgangskode.

Smart Wi-Fi Galaxy Z Fold2

① Gæst           ② Ejer

Bemærk: Afsendelse af pop op-anmodning er tilgængelig, når du er på vens ”Kontaktliste” og din vens mobilskærm er aktiveret.

Trådløs DeX på tv

Spil to ting på én gang med tv som anden skærm uden at miste kontrollen over nogen af enhederne. Du kan gratis bruge en mobiltelefon, mens du afspiller mobiltelefonens indhold på tv i trådløs forbindelse. Du kan nemt få forbindelse med Quick Panel, når det er tilgængeligt med Smart TV med understøttelse af spejling på telefonskærmen. QHD (2.560x1.440) opløsning understøtter stærkt livagtige og skarpe detaljer.