23,5" CloudStation TC242W

TC242W

Specifikationer

23,5" CloudStation TC242W (TC242W)

Ydelsen
  • Processor AMD GX-222 2.2GHz Dual
  • Hukommelse DDR3 4GB
  • Lagring SSD 32GB
  • GPU AMD Radeon™ R5E
  • Operating System WES7
Display
  • Skærmstørrelse 23.5"
  • Aktiv skærmstørrelse (V x L) 23.5"
  • Højde-bredde-forhold 16:9
  • Lysstyrke (Typ) 300
  • Farvegengivelse 16.7 million
  • Kontrastforhold 1000:1
  • Panel LEDLED BLU TFT LCD
  • Opløsning 1920x1080
  • Responstid 5 ms
  • Betragtningsvinkel (V/L) 170 / 160 deg (CR≥10)
Lyd
  • Højttaler 1W x 2
Opkoblingsmuligheder
  • Audio ind 1
  • Lydudgang 1
  • Video In 1
  • Video ud 1
Brugergrænseflade
  • USB 6 EA
Generelt
  • Højttaler 1.0
  • Wi-Fi N/A
Driftskrav
  • Fugtighed 10~80%, ikke-kondenserende
  • Temperatur 10~40 ℃
Design
  • Farve Sort
  • HAS (højdejusterbar fod) Ja
  • Pivot Ja
  • Dreje Ja
  • Hælde Ja
Strøm
  • Strømforbrug 58 W
  • Strømforbrug (standby) 2.7 W
  • Strømforsyning Input : 100~240V(AC), 1.5A, 50/60Hz, Output :14.0V(DC), 4.14A, 58W
  • Indstilling Adapter
Dimensioner
  • Pakkemål (BxHxD) 626.0x400.0x195.0 mm
  • Mål med stander (BxHxD) Max : 554.6x510.3x224.0mm Min : 554.6x380.3x224.0 mm
  • Mål uden stander (BxHxD) 554.6x330.5x61.2 mm
Mekanisk Specifikation
  • VESA-beslag 100x100 mm
Vægt
  • PakkeVægt 7.4 kg
  • Sætvægt 5.9 kg
Tilbehør
  • Included Strømkabel, Quick-installationsguide, Garantibevis
Security
  • Kensington Lock Ja
Certificering og kvalitetskontrol
  • EMC Ja
  • Miljø Ja
  • Sikkerhed Ja

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning