QM49F

Specifikationer

QM49F (QM49F)

Display
  • Diagonalstørrelse 49"
  • Panel 60Hz E-LED BLU
  • Opløsning 3,840 x 2,160 (16:9)
  • Pixelskift (VxL) 0,105 x 0,315 mm
  • Aktiv skærmstørrelse (V x L) 1073,78 x 604,0 mm
  • Kontrastforhold 4000:1
  • Betragtningsvinkel (V/L) 178/178
  • Responstid 8 (Typ)
  • Display Color 16,7M(True Display), 1.07B(Ditherd 10bit)
  • Farveskala 72 %
  • H-scanningsfrekvens 30 ~ 81 kHZ
  • Maksimal pixelfrekvens 148,5 MHz
  • V-scanningsfrekvens 48 ~ 75 HZ
  • Lysstyrke 500nit
  • Dynamisk kontrast Mega
Opkoblingsmuligheder
  • HDMI In 4
  • DP In 2
  • DVI In 1
  • USB 1 (S/W update only)
  • RGB In D-Sub (DVI-I Common)
  • Audio ind Stereo Mini Jack, RGB/DVI/DP/HDMI
  • Lydudgang Stereo Mini Jack
  • RS232 In Ja
  • RS232 Out Ja
  • RJ45 In Ja
  • IR In Ja
  • IR-udgang Ja
Design
  • Fod Fod (ekstraudstyr)
Strøm
  • Strømforsyning AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz
  • Strømforbrug (slukket) Mindre end 0,5 W
  • Strømforbrug (tændt) 100(Typical), 140(Rating), 154(Max)
  • Strømforbrug (dvale) Mindre end 0,5 W
Dimensioner
  • Mål (B×H×D) 1099,4 x 634,0 x 36,8 mm
  • Pakkemål (BxHxD) 1195,0 x 721,0 x 177,0 mm
Vægt
  • Sætvægt 13,6 kg
  • PakkeVægt 18,4 kg
Mekanisk Specifikation
  • VESA-beslag 400 x 400 mm
  • Beslagbredde 11,0/11,0/12,0 mm
  • Media Player Option Type SBB-DA/DI
Driftskrav
  • Temperatur 0 ~ 40℃
  • Fugtighed 10 ~ 80%
Generelt
  • Special Temperature Sensor, Pivot Display, Clock Battery(80hrs Clock Keeping), Built in Speaker(10W 2ch), IP5x
  • Højttaler 10W x 2
Valgfri funktion
  • Beslag WMN4270SD
  • Stand STN-L4655E
Intern spiller (MagicInfo)
  • Special FHD 4 PBP Support (2/3/4 PBP), Auto Source Switching & Recovery, LFD Home UI, Button Lock, DHCP with RJ45 MDC, Hot key option, Plug&Play (Initial Setting)
Miljø
  • Energiklasse (fra højeste A+++ til laveste D) B
Certificering og kvalitetskontrol
  • EMC Class A
  • Sikkerhed 60950-1
Tilbehør
  • Included Quick Setup Guide, Warranty Card, Power Cord, Remote Controller, Batteries

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning