Udendørsskærm OMF-W 55"

OM55F-W

Specifikationer

Udendørsskærm OMF-W 55" (OM55F-W)

Display
  • Diagonalstørrelse 55"
  • Skærmstørrelse 55
  • Panel S-VA
  • Opløsning 1,920 x 1,080 (16:9)
  • Pixelskift (VxL) 0,630 x 0,630 mm
  • Aktiv skærmstørrelse (V x L) 1209,6(H) x 680,4(V) mm
  • Kontrastforhold 5000:1
  • Betragtningsvinkel (V/L) 178/178
  • Responstid 6 ms
  • Display Color 8 bit - 16.7M
  • Farveskala 72 %
  • H-scanningsfrekvens 108 ~ 139.5 KHz
  • Maksimal pixelfrekvens 297 MHz
  • V-scanningsfrekvens 96 ~ 123 Hz
  • Lysstyrke 2,500 cd/m2
Opkoblingsmuligheder
  • HDMI In 2
  • DP In RGB
  • USB 1
  • RGB In Daisy Chain
  • Lydudgang Stereo Mini Jack
  • Video ud Ja
  • RS232 In Ja
  • RS232 Out Ja
  • RJ45 In Ja
  • RJ45 Out Ja
  • HDBaseT In LAN
  • WiFi Ja
  • 3G Dongle Ja (3G only)
Strøm
  • Strømforsyning AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz
Dimensioner
  • Mål (B×H×D) 1260 x 731,4 x 79 mm
  • Pakkemål (BxHxD) 1358 x 845 x 230 mm
Vægt
  • Sætvægt 38,8 kg
  • PakkeVægt 44,5 kg
Mekanisk Specifikation
  • VESA-beslag 1186 x 560 (Basic), 1200 x 400 (Optional)
  • Beslagbredde 24,6 mm
  • Media Player Option Type SBB
Driftskrav
  • Temperatur 0~30 (Direct Sunlight), 0~50 (w/o Direct Sunlight), 0~ 50 (Direct Sunlight in Cooling System w/o SBB)
  • Fugtighed 10~80 (Non-condensing)
Generelt
  • Special Polarized Sun Glasses Viewable in any direction, HD Base T for Long Distance Installalling, Portrait /Landscape Installation Support, Lamp Error Detection, Auto Brightness Control with Ambient,m Brightness Sensor, Temperature Sensor, RJ45 MDC, Auto Source Switching & Recovery, Clock Battery(80hrs Clock Keeping), Kensington Lock
Intern spiller (MagicInfo)
  • MagicInfo Support Ja
Miljø
  • Energiklasse (fra højeste A+++ til laveste D) D
Tilbehør
  • Included Quick Setup Guide, Regulatory Guide, Warranty Card, Power Cord(TBD), Remote Controller, Batteries

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning