EVO Plus microSD hukommelseskort (SD-adapter)

MB-MC16D

Specifikationer

EVO Plus microSD hukommelseskort (SD-adapter) (MB-MC16D)

Generelt
  • Produkttype microSDHC-hukommelseskort (SD-adapter)
  • Family Line EVO Plus
  • Application Mobil, Smartphone, Tablet, etc
  • Kapacitet 16GB, (1GB=1 mia. byte) * Faktisk brugbar kapacitet kan være mindre (pga. formattering, operativsystem, applikationer og andet)
  • Brugergrænseflade UHS-1, Kompatibel med HS-grænseflade
  • Dimension (WxHxD) 15x11x1(mm)
  • Vægt Ca. 0.5g
Ydelsen
  • Hastighed Læshastighed: op til 80MB/s (UHS-1) Skrivehastighed: op til 10MB/s UHS-1) *Den faktiske hastighed kan variere alt efter enhed, miljø og forhold.
  • Speed Class Grade 1, Class 10
Miljø
  • Operating Voltage 2.7~3.6V
  • Storage Temperature -40℃ til 85℃
  • Omgivelsestemperatur (drift) -25℃ til 85℃
  • Durability 10,000 sammenkoblinger
Certificering
  • EMC FCC, CE, VCCI, NATA
Garanti
Begrænset til 10 år* Garantien er begrænset for alle typer af overvågningssystemer.

Send os en E-mail

Vores mål er at besvare e-mails indenfor 3 arbejdsdage