MZ-76E960

Specifikationer

MZ-76E960 (MZ-76E960)

Generelt
  • Application Datacenter
  • Kapacitet 960GB (1GB=1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
  • Formfaktor 2.5 inch
  • Brugergrænseflade SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s interface
  • Dimension (WxHxD) 100 X 69.85 X 6.8 (mm)
  • Vægt Max 51.0 g Weight
  • Lagerhukommelse Samsung V-NAND 3-bit MLC
  • Styreenhed Samsung MJX Controller
  • Cache-hukommelse Samsung 1GB Low Power DDR4 SDRAM
Specialfunktioner
  • TRIM understøttelse Supported
  • S.M.A.R.T Support Supported
  • GC (Garbage Collection) Auto Garbage Collection Algorithm
  • Encryption Support AES 256-bit Encryption (Class 0)
  • WWN Support Supported
  • Device Sleep Mode Support Not Supported
Ydelsen
  • Sekventiel læsning Up to 550 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Sekventiel skrivning Up to 520 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD32) Up to 98,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD32) Up to 19,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration
Miljø
  • Average Power Consumption (system level) * Average (Write): 2.9 W * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Power consumption (Idle) Max. 1.05 W * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Tilladt spænding 5 V ± 5% Allowable voltage
  • Pålidelighed (MTBF) 1.5 Million Hours Reliability (MTBF)
  • Omgivelsestemperatur (drift) 0 - 70 ℃ Operating Temperature
  • Stød 1,500 G & 0.5 ms (Half sine)
Software
  • Management SW Samsung SSD DC Tool kit
Installation Kit
Not Available
Garanti
5-Year Limited Warranty or 349 TBW Limited Warranty

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning