MZ-76E960

Specifikationer

MZ-76E960 (MZ-76E960)

Generelt
  • Application Datacenter
  • Kapacitet 960GB (1GB=1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
  • Formfaktor 2.5 inch
  • Brugergrænseflade SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s interface
  • Dimension (WxHxD) 100 X 69.85 X 6.8 (mm)
  • Vægt Max 51.0 g Weight
  • Lagerhukommelse Samsung V-NAND 3-bit MLC
  • Styreenhed Samsung MJX Controller
  • Cache-hukommelse Samsung 1GB Low Power DDR4 SDRAM
Specialfunktioner
  • TRIM understøttelse Supported
  • S.M.A.R.T Support Supported
  • GC (Garbage Collection) Auto Garbage Collection Algorithm
  • Encryption Support AES 256-bit Encryption (Class 0)
  • WWN Support Supported
  • Device Sleep Mode Support Not Supported
Ydelsen
  • Sekventiel læsning Up to 550 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Sekventiel skrivning Up to 520 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD32) Up to 98,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD32) Up to 19,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration
Miljø
  • Average Power Consumption (system level) * Average (Write): 2.9 W * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Power consumption (Idle) Max. 1.05 W * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Tilladt spænding 5 V ± 5% Allowable voltage
  • Pålidelighed (MTBF) 1.5 Million Hours Reliability (MTBF)
  • Omgivelsestemperatur (drift) 0 - 70 ℃ Operating Temperature
  • Stød 1,500 G & 0.5 ms (Half sine)
Software
  • Management SW Samsung SSD DC Tool kit
Installation Kit
Not Available
Garanti
5-Year Limited Warranty or 349 TBW Limited Warranty

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop