850 EVO mSATA SATA III SSD

MZ-M5E120

Specifikationer

850 EVO mSATA SATA III SSD (MZ-M5E120)

Generelt
  • Application Client PCs
  • Kapacitet 120 GB (1 GB = 1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
  • Formfaktor MSATA
  • Brugergrænseflade SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1,5 Gb/s interface
  • Dimension (WxHxD) (50,8 ± 0,15) x (29,85 ± 0,15) x Max 3,85 mm
  • Vægt Max. 6,8 g
  • Lagerhukommelse Samsung 32 layer 3D V-NAND
  • Styreenhed Samsung MGX Controller
  • Cache-hukommelse Samsung 512 MB Low Power DDR3 SDRAM
Specialfunktioner
  • TRIM understøttelse TRIM Supported
  • S.M.A.R.T Support S.M.A.R.T Supported
  • GC (Garbage Collection) Auto Garbage Collection Algorithm
  • Encryption Support AES 256 bit Encryption (Class 0), TCG / Opal, IEEE1667 (Encrypted drive)
  • WWN Support World Wide Name supported
  • Device Sleep Mode Support Ja
Ydelsen
  • Sekventiel læsning Up to 540 MB/sec Sequential Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Sekventiel skrivning Up to 520 MB/sec Sequential Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD32) Up to 95 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD32) Up to 88 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD1) Up to 10 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD1) Up to 40 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
Miljø
  • Average Power Consumption (system level) * Average: 2,2 Watts * Maximum: 3,3 Watts (Burst mode) * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Power consumption (Idle) Max. 50 mWatts * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Tilladt spænding 5 V ± 5% Allowable voltage
  • Pålidelighed (MTBF) 1,5 Million Hours Reliability (MTBF)
  • Omgivelsestemperatur (drift) 0 - 70 °C Operating Temperature
  • Stød 1500 G & 0,5 ms (Half sine)
Software
  • Management SW Magician Software for SSD management
Garanti
5 Years Limited Warranty or 75 TBW Limited Warranty

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.
For hvidevarer hjælper vores eksperter dig
Mandag til Fredag 08:00-18:00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

B2B support

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

701 404 24Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00