850 EVO M.2 SATA III SSD

MZ-N5E120

Specifikationer

850 EVO M.2 SATA III SSD (MZ-N5E120)

Generelt
  • Application Client PCs
  • Kapacitet 120 GB (1 GB = 1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
  • Formfaktor M.2
  • Brugergrænseflade SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1,5 Gb/s interface
  • Dimension (WxHxD) Max 80,15 x Max 22,15 x Max 2,38 (mm)
  • Vægt Max 6,5 g
  • Lagerhukommelse Samsung 32 layer 3D V-NAND
  • Styreenhed Samsung MGX Controller
  • Cache-hukommelse Samsung 512 MB Low Power DDR3 SDRAM
Specialfunktioner
  • TRIM understøttelse TRIM Supported
  • S.M.A.R.T Support S.M.A.R.T Supported
  • GC (Garbage Collection) Auto Garbage Collection Algorithm
  • Encryption Support AES 256 bit Encryption (Class 0), TCG / Opal, IEEE1667 (Encrypted drive)
  • WWN Support World Wide Name supported
  • Device Sleep Mode Support Ja
Ydelsen
  • Sekventiel læsning Up to 540 MB/sec Sequential Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Sekventiel skrivning Up to 500 MB/sec Sequential Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD32) Up to 97 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD32) Up to 89 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD1) Up to 10 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD1) Up to 40 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
Miljø
  • Average Power Consumption (system level) *Average: 2,3 Watts *Maximum: 3,3 Watts (Burst mode) *Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Power consumption (Idle) Max. 50 mWatts * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Tilladt spænding 3,3 V ± 5% Allowable voltage
  • Pålidelighed (MTBF) 1,5 Million Hours Reliability (MTBF)
  • Omgivelsestemperatur (drift) 0 - 70 °C Operating Temperature
  • Stød 1500 G & 0,5 ms (Half sine)
Accessories
  • Installation Kit Not Available
Software
  • Management SW Magician Software for SSD management
Garanti
5 Years Limited Warranty or 75 TBW Limited Warranty

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning