Samsung SBB-N64DV4

SBB-DI

Specifikationer

Samsung SBB-N64DV4 (SBB-DI)

Opkoblingsmuligheder
  • Video ud 1st: Magicinfo Out (Up-to 3840 x 2160 @ 30 Hz), 2nd: Display Port Out (Up-to 3840 x 2160 @ 60 Hz) ※ Optimized for 1 UHD play (In the Window Mode at MagicInfo Author (Premium) with Intel HW Decoder, H.264, 45 Mbps)
Strøm
  • Strømforsyning AC 100 - 240 V ~ (+ / - 10%), 50 / 60 Hz
Dimensioner
  • Mål (B×H×D) 321,6 x 40,3 x 224,7 mm
  • Pakkemål (BxHxD) 432 x 95 x 269 mm
Vægt
  • Sætvægt 1,8 kg
  • PakkeVægt 2,5 kg
Driftskrav
  • Temperatur 10 °C ~ 40 °C
  • Fugtighed 10 ~ 80%
Generelt
  • Special Intel Core i5-4400E (2,7 GHz Dual, GT2) CPU, Integrated N/B, QM87 S/B, Intel HD Graphics 4600 GPU, SSD 64 GB, 4 GB (DDR3 SO-DIMM 2 GB x 2) Memory, GbE Ethernet (RJ-45), USB 2.0 Port x 2, USB 3.0 Port x 2, RJ-45, RS232 (D-SUB 9P)
Tilbehør
  • Included User Manual, Power Cord, DP to DVI Cable (Short, Long)

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning