Samsung SBB-PB32E

SBB-PB32E

Specifikationer

Samsung SBB-PB32E (SBB-PB32E)

Opkoblingsmuligheder
  • Video ud DisplayPort out (Up-to 3840 x 2160@60 Hz) ※ Optimized for FHD Play or 1 UHD Image
Strøm
  • Strømforbrug (tændt) 70 W (MAX), 27 W (Typical)
Dimensioner
  • Mål (B×H×D) 200 x 34,4 x 175,6 mm
  • Pakkemål (BxHxD) 430 x 55 x 250 mm
Vægt
  • Sætvægt 1,2 kg
  • PakkeVægt 1,9 kg
Driftskrav
  • Temperatur 10 °C ~ 40 °C
  • Fugtighed 10 ~ 80%
Generelt
  • Special AMD Bald Eagle RX425BB (2,5 GHz Quad) CPU, 4 GB (DDR3 SO-DIMM 2 GB x 2) Memory , SSD 32 GB, AMD R6 Graphics, Gigabit Ethernet (RJ-45), USB 2.0 Port x 2, USB 3.0 Port x 2, Mic in, Audio out, Windows Embedded Standard 7 (32 bit)
Certificering og kvalitetskontrol
  • EMC FCC class A, CE, VCCI, KCC, BSMI, C-Tick, CCC
  • Sikkerhed UL / c-UL, CSA, TUV, NEMKO, KC, CCC

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop