Samsung SBB-PB56E

Samsung SBB-PB56E

SBB-PB56E

Download Manual

Specifikationer

Samsung SBB-PB56E (SBB-PB56E)

Opkoblingsmuligheder
  • Video ud DisplayPort out (Up-to 3840 x 2160 @ 60 Hz) ※ Optimized for FHD Play or 1 UHD Image
Strøm
  • Strømforbrug (tændt) 70 W (MAX), 27 W (Typical)
Dimensioner
  • Mål (B×H×D) 200 x 34,4 x 175,6 mm
  • Pakkemål (BxHxD) 430 x 55 x 250 mm
Vægt
  • Sætvægt 1,2 kg
  • PakkeVægt 1,9 kg
Driftskrav
  • Temperatur 10 °C ~ 40 °C
  • Fugtighed 10 ~ 80%
Generelt
  • Special AMD Bald Eagle RX425BB (2,5 GHz Quad) CPU, 4 GB (DDR3 SO-DIMM 2 GB x 2) Memory, SSD 256 GB, AMD R6 Graphics, Gigabit Ethernet (RJ-45), USB 2.0 Port x 2, USB 3.0 Port x 2, Mic in, Audio out
Certificering og kvalitetskontrol
  • EMC FCC class A, CE, VCCI, KCC, BSMI, C-Tick, CCC
  • Sikkerhed UL / c-UL, CSA, TUV, NEMKO, KC, CCC

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

Vores mål er at besvare e-mails indenfor 3 arbejdsdage

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

* B2B support

Mandag til fredag : 8-17

Samsung Shop701 404 24

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

* For eventuelle printerrelaterede henvendelser kan du besøge HP website .

Support ansigt til ansigt

Autoriseret servicepartner

Aflevere dit produkt hos det nærmeste servicecenter