SBB-SS08E

Specifikationer

SBB-SS08E (SBB-SS08E)

Opkoblingsmuligheder
  • Video ud DVI Out
Strøm
  • Strømforsyning AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz
  • Strømforbrug (slukket) less than 0.5W
  • Strømforbrug (tændt) 19W(Max) / 13W(Typical) / 17W(Rating)
  • Strømforbrug (dvale) less than 0.5W
Dimensioner
  • Mål (B×H×D) 321.6 x 203.4 x 35.1(w/o handle,foot : 312.4x194.2x32.4)
  • Pakkemål (BxHxD) 432 x 269 x 95 mm
Vægt
  • Sætvægt 1.3 kg
  • PakkeVægt 2.1 kg
Driftskrav
  • Temperatur 10℃~ 40 ℃
  • Fugtighed 10~80 %
Generelt
  • Special Cortex-A9 1GHz Quad Core CPU, 2D & 3D Graphics Engine -Up to 1920x1080. 32bpp -Supports OpenGL ES GPU, 8GB(2.65GB Occupied by O/S, 5.35GB Available) FDM/HDD/SSD, 1.5GB,48bit DDR3-933 (1866MHz) Memory, 10/100Mbps (MDC) Ethernet, USB 2.0 Port x 2, RJ-45, RS232 In/Out(Stereo), IR In, Audio In (HDMI1, HDMI2, AV/COMPONENT)
Tilbehør
  • Included Quick Setup Guide, Warranty Card, Power Cord, Remote Controller, Batteries, User Manual, DVI to HDMI Cable (Short, Long), IR CABLE

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning