Wireless Audio 360 - R5

WAM5500

Specifikationer

Wireless Audio 360 - R5 (WAM5500)

Generelt
  • Omni-Directional Sound Ja
Audio Feature
  • HD Audio (High Resolution Audio) Ja
Decoding Format
  • AAC Kun DRM-fri
  • MP3 Op til 320 Kbps
  • WAV Op til 192 KHz / 24 bit
  • OGG Ja
  • WMA Ja
  • FLAC Op til 192 KHz / 24 bit
  • AIFF Op til 192 KHz / 24 bit
  • ALAC Op til 192 KHz / 24 bit
Opkoblingsmuligheder
  • Wireless LAN Indbygget (2,4 / 5 GHz Dual Band)
  • Bluetooth Ja
  • TV SoundConnect Ja
Control Device
  • Android 2.3.3 og højere
  • iOS 6.1 og højere
Højttaler
  • Tweeter 25 mm (1 stk.)
  • Woofer 125 mm (1 stk.)
Dimensioner
  • Product Dimension(WxHxD) 166 x 313 x 166 mm
  • Gross Dimension (WxHxD): One Packing 208 x 409 x 208 mm
Vægt
  • Product Weight 2,7 kg
  • Gross Weight (One Packing) 3,5 kg
Strøm
  • Stand-by Power Consumption 2.5 W
  • Operating Power Consumption 22 W
  • Batteri Nej
  • Free Voltage Ja
Tilbehør
  • Remote Controller Fjernbetjeningsapp (iOS / Android)
  • Strømkabel Ja
  • Power Adapter Nej

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning