Vælg din lokation og dit sprog.
Supportnyheder

Sådan viser One UI 6.0 intern lagerkapacitet

Mobiltelefoner
27 nov, 2023
Med frigivelsen af One UI 6.0 vil brugerne af Galaxy-enheden muligvis bemærke nogle forskelle i, hvordan visse funktioner vises i forhold til tidligere One UI-versioner. Den primære årsag til forskellen er den computerkode, der bruges til at oprette softwaren, og dér hvor brugerne kan bemærke virkningerne af kodeændringen er den måde, som lagringen vises på.

Hvordan lagring vises i One UI 6.0

Lagringskapaciteten, der er angivet i One UI 6.0 og senere specifikationer for Samsung Galaxy mobilprodukter kan afvige fra visningskapaciteten i versioner, der er tidligere end One UI 6.0.
Kapacitetsvisningen i One UI 6.0 og senere produkter bruger et decimalsystem, mens tidligere versioner af smartphones, tablets, Microsoft Windows og watch OS bruger et binært system.

※ Bemærk: Nogle tredjepartsapps, som f.eks. OneDrive, bruger binær, hvilket kan få den viste kapacitet til at se anderledes ud i My Files-appen på Samsung Galaxy-mobilprodukter, der kører One UI 6.0 eller senere.

Om intern lagring

Systemlageret på Galaxy smartphones er allokeret til OS og One UI. Galaxy-enheder, der kører ældre versioner af One UI, bruger binær til at beregne systemkapaciteten. Men fra og med One UI 6.0 bruger de decimalenheder til at beregne systemkapaciteten.

(Senest opdateret: Nov. 2023)