Sådan bruges Samsung fjernsupport

Har du tilfældigvis problemer med dit Samsung TV? Heldigvis er der en måde at få hjælp hurtigt og nemt. Samsung fjernsupport kan sortere dit tv's problemer og stille diagnoser ved at se fjernsynet gennem fjernsynet. Vi har den grundlæggende oversigt over det som følger.

Hvad er fjernsupport?

Fjernsupport er en funktion, der kan tjekke dit tv eksternt ved at ringe eller chatte med Samsung Care-eksperter. Ved hjælp af en netværksforbindelse kan vores specialuddannede teknikere se dit tv eksternt og levere nøjagtig diagnose. Teknikerne får adgang til tv'et via en sikker server for at finde problemerne.

Fjernsupport Decor

Bemærk:

• Fjernsupport er kun tilgængelig på følgende modeller: ES5500, F5500 og derover modeller (undtagen F6100)
  • Sørg for, at dit tv er tilsluttet internettet. Hvis ikke, modtager du en besked om, at du ikke kan oprette forbindelse til fjernsupport.

Fjernsupport-tjenester

Lad teknikere få adgang til dit tv via fjernsupport, du kan finde softwareproblemer eller rette indstillinger, der kan forårsage problemer på dit tv. Teknikere har fuld adgang til dit tv, så de kan se dine aktuelle indstillinger og foretage de relevante justeringer.

De specifikke tjenester, der er tilgængelige via fjernsupport, er som vist nedenfor.

• Diagnostiser problemer, du muligvis har med tv'et.
  • Tilpas tv-indstillingerne til dig. (Billede, lyd, Smart Hub-indstillinger osv.)
  • Sikkerhedskopier og gendan dine tilpassede indstillinger.
  • Nulstil dit tv til fabriksstandarden.
  • Installer den nyeste firmware.
  • Administrer Smart Hub-indstillingerne.
  • Konfigurer og installer Smart Hub-apps.
  • Optimal billed- og lydkalibrering.

Bemærk: Ansvarsfraskrivelse og vilkår og betingelser skal accepteres, før du bruger denne funktion.

Sådan bruges fjernsupport

Trin 1.
 Ring til vores Samsung kundeservice.

Trin 2. Vælg Support i menuen. Vælg derefter Fjernadministration og aktiver den.

Administration af fjernsupport

Trin 3. Vælg Vis vilkår.

Bemærk: Denne funktion kræver en internetforbindelse.

Trin 4. Gennemgå vilkårene og betingelserne for online fjernadministrationstjeneste, og vælg derefter Luk.

Trin 5. Systemet forbindes til din netværksserver, og når du er tilsluttet, modtager du en 8-cifret PIN-kode.

PIN-kode til fjernsupport

Trin 6. Giv PIN-koden til vores servicerepræsentant. Det giver vores Samsung Care-eksperter mulighed for at styre dit tv eksternt.

Sikkerhed for fjernsupport

Sikkerhed for fjernsupport

Når du bruger fjernsupport, kan du være bekymret for sikkerheden af dine personlige oplysninger, fordi teknikere vil kigge igennem dit Smart TV. Der er dog ingen grund til at bekymre sig om det, da fjernsupport er meget sikkert.

Når du bruger tjenesten fjernsupport, er din enhed og teknikere forbundet med en sikker server, og al information er gemt på Samsung-serveren. Der er intet tredjepartsfirma, der har adgang til det, så dine oplysninger kan ikke lækkes.

Desuden kan selv Samsung ikke få adgang til din enhed på noget tidspunkt. Fjernsupport giver Samsung mulighed for kun at oprette forbindelse til din enhed i en session. Når forbindelsen er afsluttet, kan Samsung ikke oprette forbindelse igen uden den nye PIN-kode, du genererer.

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menu er kun en prøve på engelsk - de er også tilgængelige på dit lands sprog.