Sådan opdateres Soundbaren

Opdatering af firmwaren på din Soundbar hjælper dig med at opleve de seneste forbedringer. Du kan opdatere en Samsung Soundbar ved hjælp af et USB-drev eller SmartThings-appen.

VIGTIGT: Opdateringsfunktionen sletter alle de tidligere brugerindstillinger. Vi anbefaler dig at skrive dine indstillinger ned, så du nemt kan nulstille dem efter opdateringen.

Opdater Soundbar via USB

Du kan opdatere Soundbar ved at tilslutte et USB-drev, der indeholder opdateringsfirmwaren, til USB-porten på Soundbar.

Soundbar opdatering usb.

Trin 1. Gå til Samsung Support.

Trin 2. Download opgraderingsfilen (USB-type), og pak filen ud for at oprette en mappe med filnavnet.

Trin 3. Tænd for Soundbaren.

Trin 4. Tilslut USB'en til Soundbaren. Derefter opdateres produktet inden for 3 minutter og viser UPDATE.

Bemærk:

• Under opdateringen må du ikke slukke den eller fjerne USB-nøglen.
  • I tilfælde af en model, der kan afspille USB-filer, kan den kun opdateres, når den skifter til USB-kilden.
  • Afhængigt af USB-typen understøttes opdateringen muligvis ikke. Hvis opdateringen ikke installeres, kan du prøve at bruge en anden enhed.
  • Hvis "UPDATE" ikke vises på displayet, skal du fjerne netledningen fra Soundbaren og derefter tilslutte den igen.
  • Hvis den nyeste version er installeret, udføres der ingen opdatering.

Opdater en Soundbar via SmartThings

Tilslutning af din Soundbar til SmartThings giver dig mulighed for at styre den fra din mobilenhed. Du kan ændre lydstyrken og tilslutte højttalerne til et synkroniseret surroundsystem. Du kan endda afspille din yndlingssang, hver gang du åbner hoveddøren.

Trin 1. Sørg for, at din Soundbar er forbundet til Wi-Fi-netværket ved hjælp af SmartThings.

Trin 2. Åbn SmartThings-appen på din mobilenhed, og vælg Soundbaren for at få adgang til dens kontrolmenu.

Trin 3. Tryk på ikonet Flere indstillinger (tre prikker) i øverste højre hjørne af skærmen.

Trin 4. Vælg Information, og tryk derefter på Firmware-opdatering.

Trin 5. Tryk på Opdater nu. Hold kontakten til automatisk opdatering aktiveret, hvis du vil bruge funktionen til automatisk opdatering.

Trin 6. Følg anvisningerne på skærmen, indtil der står, at opdateringen er fuldført.

Når Soundbaren er forbundet til internettet, sker der automatisk softwareopdateringer, selv når Soundbaren er slukket. For at bruge funktionen Automatisk opdatering skal Soundbaren være forbundet til internettet. Wi-Fi-forbindelsen til Soundbaren afbrydes, hvis Soundbarens netledning afbrydes, eller strømmen afbrydes. Hvis strømmen er afbrudt, når strømmen tændes igen, eller du tilslutter netledningen igen, skal du tænde for Soundbaren og derefter tilslutte den til internettet igen.

Bemærk: Klik på dette link for flere oplysninger om Wi-Fi-forbindelsen.

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menu er kun en prøve på engelsk - de er også tilgængelige på dit lands sprog.