Hvordan kan jeg komme med forslag og be om endringer i Samsung Internett-appen?

Det er mange måter å komme i kontakt med Samsung på, og den letteste har du rett for hånden. Hvis du vil komme med forslag eller be om endringer i Samsung Internett-appen, så kan du alltid kontakte oss via Samsung-nettleseren.

Samsung Internett-ikon over et bilde av en gruppe mennesker.

Slik kan du kontakte oss via Samsung nettleser

Trinn 1.  Start nettleseren “Samsung Internett” og trykk på meny-ikonet (≡) i nederste høyre hjørne. Trinn 1.  Start nettleseren “Samsung Internett” og trykk på meny-ikonet (≡) i nederste høyre hjørne.

Trinn 1.
Start nettleseren “Samsung Internett” og trykk på meny-ikonet (≡) i nederste høyre hjørne.

Trinn 2.  Klikk på “Innstillinger”-ikonet. Trinn 2.  Klikk på “Innstillinger”-ikonet.

Trinn 2.
Klikk på “Innstillinger”-ikonet.

Trinn 3.  Klikk på “Kontakt oss” nederst på skjermen. Trinn 3.  Klikk på “Kontakt oss” nederst på skjermen.

Trinn 3.
Klikk på “Kontakt oss” nederst på skjermen.