Installer eller oppdater Samsung Internett

For å få glede av fordelene ved Samsung Internett-appen, så er den forhåndsinstallert på de fleste Galaxy-enheter slik at du ikke trenger å laste den ned. En separat installasjon er nødvendig for Android-enheter som ikke er Galaxy eller for Galaxy-enheter etter en tilbakestilling til fabrikkstand.

Bilde av skjermbildet Galaxy-apper med logoen “Samsung Internett”.

For å installere appen så vel som å oppdatere dem, er første skritt å søke etter “Samsung Internett” i Google Play-butikken eller i Galaxy-appene.

• Slik installerer du appen:
1 Etter at du har søkt i Google Play-butikken eller i søkelinjen til Galaxy-appene, må du trykke på knappen “Installer” til høyre for navnet på appen.
2 Etter installering kan du begynne å bruke appen.
  • Slik oppdaterer du appen:
1 Etter at du har søkt etter den i Google Play-butikken eller i søkelinjen til Galaxy-appene, må du trykke på knappen “Oppdater” til høyre for navnet på appen.
2 Etter at du har installert oppdateringen, kan du bruke nettleseren til Samsung Internett på nytt.