Hvilke porter har Galaxy Book?

Koble enhetene du elsker til din Galaxy Book via USB, HDMI eller Thunderbolt 3, øk lagringskapasiteten med MikroSD eller UFS, og hør på musikk eller koble til en mikrofon ved bruk av 3,5 mm lydkontakt.

Galaxy Book Ports

Port

Book S

Book Flex

Book Ion

HDMI

Nei

Nei

Ja

Thunderbolt 3

Nei

Ja - 2

Ja - 1

USB

2 x USB-C

1 x USB-C

2 x USB 3.0

Hodetelefon/Mik

Ja

Ja

Ja

SIM

Ja

Nei

Nei

MicroSD

Ja

Ja

Ja – opptil 2 TB

UFS

Nei

Ja

Ja – opptil 512 GB

Book S har to USB-C porter, én på hver side, som kan brukes til å lade PC-en. Det er en hodetelefonkontakt på venstre side så vel som et kombinert mikroSD- og SIM-kort-brett som skyves ut av PC-en.

Book S porter

Ref.

Port

1

USB-C

2

3.5mm hodetelefonkontakt

3

USB-C

4

SIM / MikroSD

På høyre side av Book Flex er det to Thunderbolt 3-porter så vel som S Pen-åpningen. På venstre side er ladeporten, en USB-C port, hodetelefonkontakten og mikroSD/UFS-leseren.

Book S porter

Ref.

Port

1

Strømknapp

2

Thunderbolt 3

3

Thunderbolt 3

4

S Pen-åpning

5

Hodetelefon/Mik

6

USB-C

7

MikroSD/UFS

På venstre side av Book Ion finner du ladeporten, HDMI, Thunderbolt 3 og hodetelefonkontakten. På høyre side er det to USB 3.0-porter, og for enkel økning av lagringskapasiteten er det UFS/MikroSD-kort-åpningen som støtter opptil 2 TB for et SD-kort og 512 GB for et UFS-kort.

Book Ion porter

Ref.

Port

MikroSD/UFS

USB 3.0

USB 3.0

Ladeport

HDMI

Thunderbolt 3

Hodetelefon/Mik